maritbet girişmaritbet
Shape Mimarlık Ofisi Akaretler’e taşındı

Shape Mimarlık Ofisi Akaretler’e taşındı

Dekorasyon ve mimarlık alanlarında sunduğu özgün proje ve uygulama hizmetleri ile beklentilerin ötesinde yaşam alanları sunan Shape Architecture & Interior Design, ofisini Beşiktaş Akaretler’e taşıdı

 

Dekorasyon ve mimarlık alanlarında sunduğu özgün proje ve uygulama hizmetleri ile beklentilerin ötesinde yaşam alanları sunan Shape Architecture & Interior Design, ofisini Beşiktaş Akaretler'e taşıdı. Firmanın yeni ofisi, sahip olduğu mimari kurgu ve modern yaklaşımları ile tam bir ilham alanı.
 
2005 yılında Mimar Meral Bağcı ve İç Mimar Mete Övür'ün kurdukları ortaklık ile çalışmalarına başlayan Shape Architecture & Interior Design Beşiktaş Akaretler'deki yeni ofisine taşındı.  Mimari ve iç mimari mekân tasarımları, ürün tasarımları, proje uygulama ve proje kontrolörlüğü hizmetleri ile çok önemli projelere imza atan Shape, Ekim ayı itibariyle yeni adresinde çalışmalarına devam edecek.
 
Shape Mimarlık Kurucu Ortağı Mimar Meral Bağcı konuya ilişkin değerlendirmesinde, “Son yıllarda gözde bir muhit halini alan Akaretler bizler gibi tasarım odaklı kişilerin de tercihi haline gelmeye başladı. Özellikle sıra evlerin restorasyon çalışmalarının bitmesi ve bölgenin yepyeni bir çehreye kavuşmasıyla birlikte birçok tasarımcı, dünyanın çeşitli moda ve dekorasyon markalarının temsilcileri bu bölgede olmayı tercih etmeye başladı. Gerek mağazalar gerekse ofislerle bu bölge İstanbul un tasarım nabzını tutan ve bu yoğunlaşmanın sinerjisini taşıyacak bir semt olacak” dedi.
 
Bağcı ayrıca yeni ofisleri ile ilgili olarak ise, “Bu bölgede bizi temsil edebilecek ofis arayışımız Derya Apartman'ını görmemiz ile son buldu. Bu binanın dış cephesinden önemli bir bina olduğunu görebiliyorsunuz. Ancak esas etkileyici olan binanın içine girince sizi yakalayan güçlü mimari yaklaşım oluyor. Binaya girip birkaç adım ilerleyince karşınıza çıkan merdiven ve katlar arası köprüler ile açık asansör detayı, 1870'li yıllarda İspanya'da yaşamış ünlü mimar Gaudi'nin elinden çıkmış gibi duruyor.  Binanın içindeki mimari kurguya hayran kalıyor ve yaklaşık 60 yıllık bir binanın bu derece modern bir yaklaşımla tasarlanmış olmasından çok etkileniyorsunuz. Buna bir de bina girişinin her iki yanında özenle çalışılmış ve puantizm akımıyla yapılmış duvar resimleri eklenince binanın kişiliği ve tarzı ile sizi içine alması işten bile olmuyor” açıklamasında bulundu.


Shape Architecture & Interior Design
Web: www.shapemimarlik.com
Tel: 0 212 269 23 75
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz