maritbet girişmaritbet
www.arkitera.com mimarlık dünyasının Facebook'u olacak

www.arkitera.com mimarlık dünyasının Facebook'u olacak

Türkiye'nin en fazla takip edilen mimarlık yayını www.arkitera.com yüzünü yeniledi. Arkitera.com artık daha hızlı, daha sosyal ve daha güncel

Türkiye'nin mimarlık yayını Arkitera.com çağın gelişen internet teknolojisine ayak uydurmak amacıyla iki sene önce başlattığı yeni yüz çalışmalarını tamamladı. Arkitera.com artık salt bilginin biriktiği, bir nevi arşiv sitesi olmaktan çıkarak bilginin hızlı bir şekilde üretildiği ve paylaşıldığı bir platform haline geliyor. Yeni yüzün tüm tasarım ve programlaması ise Arkitera ekibi tarafından gerçekleştirildi.

Arkitera.com'da öne çıkan pek çok önemli yenilikten biri sosyal paylaşım olanağı. Sisteme sosyal paylaşım ağı hesabıyla giren kullanıcılar yeni sitede her türlü bilgiyi, haberi ve yorumu isterlerse Facebook ve Twitter profillerinde yayınlayabilecekler. Bu sayede sektöre ait tüm yenilikler anlık olarak sosyal medyada paylaşılabilecek.

Bir başka yenilik ise, etiket sistemi. Yeni sitede bütün içerik etiketler üzerinden ilerleyecek. Bu yeni sistem hem okuyucular hem de içerik hazırlayanlar için büyük kolaylık sağlıyor. Etiket sistemi sayesinde gündemde yer alan herhangi bir habere ait tüm geçmişe, yorum ve içeriğe kolayca ulaşılabilecek.

İsteyen herkes Arkitera.com yazarı olabilecek

Arkitera.com takipçilerinin uzun süredir bekledikleri bir değişim olan siteye kendi yazılarını, haberlerini, söyleşi ve projelerini ekleyebilme özelliği de yeni yüz sayesinde hayata geçiyor. Buna göre takipçilerin Arkitera.com üzerinde bir kullanıcı sayfası olacak. Bu sayfada kişisel bilgilerinin yanı sıra, ekledikleri tüm bilgiler, haberler ve yorumlar görülebilecek. Dileyenler bu sayfaya kişisel bilgi ve fotoğraflarını da ekleyerek içeriğini genişletebilecek. Sektörde ilk kez kullanılacak bu özellik ile Arkitera.com mimarlık dünyasının Facebook'u olmayı hedefliyor.

Mimarlık yarışmalara ait güncel bilgiler ve detaylar Arkitera.com'da

Mimarlık dünyasının yakından takip ettiği yarışmalara ait en güncel ve toplu bilgiye artık Arkitera.com üzerinden ulaşılabilecek. Açılan bir yarışma ile ilgili her türlü gelişme, bilgi paylaşımı, yapılan yorumlar, yarışmaya katılan ve kazanan projeler artık yarışmaya ait sayfada bir arada bulunabilecek.

Reklamverenleri de büyük yenilikler bekliyor

Arkitera.com yeni yüzüyle reklamverenlere de büyük yenilikler sunuyor. Eski reklam alanlarına paralel olarak, “Haber İçi Reklam”, “Haber Kutusu” ve “Manşet Reklam” olarak adlandırılan yeni reklam alanları açıldı. Reklamverenleri ilgilendiren önemli bir yenilik ise basın bülteni ekleme özelliği. Bu sayede dileyen firmalar sosyal sorumluluk projelerini, kurumsal haberlerini Arkitera.com'da paylaşabilecekler. Video reklam olanağı da Arkitera.com'un reklamverenlere sunduğu diğer bir yenilik.

Türkiye'nin en çok takip edilen mimarlık yayını olan Arkitera.com yeni yüzüyle ziyaretçi ve sayfa gösterim sayısını büyük ölçüde artırmayı hedefliyor. Arkitera.com'un ardından gayrimenkul yayını GazetePARC.com ve mimarlık veritabanı ARKİV'de yeni yüzleriyle takipçilerinin beğenisine sunulacak.

İnternet teknolojisindeki yeniliklerin ışığında kullanıcıların isteklerinin bir araya getirildiği  Arkitera.com için önümüzdeki günlerde bir iPad ve iPhone uygulaması da hazırlanacak. Bu gelişme sayesinde Arkitera.com mimarlık sektörünün tablet cihazlardan ve akıllı telefonlardan da takip edilebilen ilk yayını olmayı hedefliyor.

Web: www.arkitera.com

  • Etiketler:

Yorum Yaz