maritbet girişmaritbet
Ağaoğlu My Office Gold'da hemen teslim A plus kiralık ofisler!

Ağaoğlu My Office Gold'da hemen teslim A plus kiralık ofisler!

İnşaat alanı 23 bin 215 metrekare olan Ağaoğlu My Office Gold, deprem ve yangın yönetmeliğine uygun şekilde hayata geçirildi. Ofislerin hemen natamam olarak teslim edildiği Ağaoğlu My Office Gold'un 9 bin 200 metrekare kapalı otoparkı mevcut

 

Anadolu Yakası'nın merkezi noktası İstanbul Maltepe E-5'te bulunan Ağaoğlu My Office Gold; E-5'e direkt giriş-çıkışıyla, Maltepe Metro İstasyonuna yürüme mesafesinde olmasıyla, Sabiha Gökçen Havalimanı'na yakınlığıyla, sahip olduğu akıllı bina sistemiyle ve deniz-adalar manzarasıyla dikkat çekiyor. 
 
Ağaoğlu Şirket Grubu imzasıyla inşa edilen Ağaoğlu My Office Gold, 18 katlı tek bloktan oluşuyor. 3 ticari alan ve 24 ofis mahalinden meydana gelen Ağaoğlu My Office Gold'da kiralık A+ ofisler bulmak mümkün.
 
 
İnşaat alanı 23 bin 215 metrekare olan Ağaoğlu My Office Gold, deprem ve yangın yönetmeliğine uygun şekilde hayata geçirildi. Ofislerin hemen natamam olarak teslim edildiği Ağaoğlu My Office Gold'un 9 bin 200 metrekare kapalı otoparkı mevcut.
 
Alanları 220 metrekare ile 371 metrekare atasında değişen ofislerin bulunduğu Ağaoğlu My Office Gold'da her ofis mahali çift cepheli olup her katta 2 ofis yer alıyor. İş dünyası açısından hızla gelişen Maltepe'de yer alan projede, günün her saatinde organize edilebilen en son teknoloji ekipmanlar ile donatılmış toplantı salonlarından, CIP havalimanı transferine, 24 saat asistan hizmetlerinden tam donanımlı fitness salonuna kadar tüm hizmetler sunuluyor. 
 
Türkiye'de bir ilk olma özelliğini taşıyan My Mobilizm Otomobil Paylaşım Sistemi ile de istenilen türde araç, günlük ya da saatlik seçeneklerle 7 gün 24 saat hizmet veriyor.
 
My Office Gold İletişim Bilgileri;
 
Telefon: 0216 554 75 80
 
Zeynep Karabağ/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ağaoğlu My Office Gold'da hemen teslim A plus kiralık ofisler!
  • 06.11.2012 13:15

Ağaoğlu My Office Gold'da hemen teslim A plus kiralık ofisler!

İnşaat alanı 23 bin 215 metrekare olan Ağaoğlu My Office Gold, deprem ve yangın ...