maritbet girişmaritbet
Ankara canlanıyor

Ankara canlanıyor

Ankara'da, Eskişehir yolu emlak ve iş yaşamın için yeni yatırım merkezi haline geliyor

Ankara'da özelikle Eskişehir aksı üzerinde hareketlenen ofis ve mağaza dünyası büyük oranda prim yapıyor. Tepe İnşaat tarafından bölgede inşaatına başlanan 'Tepe Prime'ın Arkana için yeni bir yaşam merkezi olmayı hedefliyor.

Seçkin markalar var

Tepe Prime'da yer alan 319 bağımsız bölümden oluşan ve business studio'ların 247'sinin satışının tamamlandığını, 72 bağımsız bölümün satışının devam ettiğini anlatan Olay, Tepe Prime'da ofis ve stüdyolarda metrekare kira bedellerinin 2025 dolar arasında değiştiğini aktardı. Yabancı firmaların da yoğun ilgi gösterdiği Tepe Prime'da enerji, bilişim, inşaat alanında faaliyet gösteren firmalar ile birlikte mali müşavirlik, hukuk ve sağlık sektörünün önde gelen isimlerinin bulunduğunu anlatan Olay, Tepe Prime Avenue'nun işletmesinin Tepe İnşaat'a ait olacağını dile getrdi.

Olay proje ile ilgili şu bilgileri verdi: "Burada kiralama yapan markalar arasında İstanbul eğlence  sektörünün ünlü markalarından Hayal Kahvesi, İkiler Et Lokantası, Ankara'da ilk şubesini Tepe Prime Avenue'da açacak olan Burger House yer alıyor. Ayrıca Ankara'nın sevilen markalarından New Castle, Ege Balık hem gece hem de gündüz Tepe Prime Avenue'da hizmet verecek. Bu proje hem bölge hem de konsepti ile ilgi çekiyor. Gece gündüz yaşanabilirliği ile önemli bir özelliğe sahip. Mimari konseptinin içinde bulunan sahne binası, müzikal süs havuzu ve özel peyzajlı sokaklar insanların burayı tercih etmesinde artı değer sağlayacak. Proje bünyesinde bulunan ofislerde yaklaşık 2500 kişi çalışacak."

Tepe Prime Ankara iletişim bilgileri
Web: www.tepeprime.com.tr
E-posta: [email protected]
Tel: 0 312 287 06 66

 Kaynak: Cumhuriyet

  • Etiketler:

Yorum Yaz