maritbet girişmaritbet
Arista Bomonti'den ofis olan Rolls-Royce'a binecek

Arista Bomonti'den ofis olan Rolls-Royce'a binecek

Ar Şirketler Grubu’nun gayrimenkul alanındaki ilk projesi olan Arista Bomonti ofislerin metrekare fiyatları4 bin 500 dolar ile 6 bin 600 dolar arasında değişiyor

 

ARŞirketler Grubu'nun Şişli Bomonti'de startını verdiği ve mayıs ortasında satışa sunduğu Arista Bomonti Business'ta ofislerin metrekare fiyatları4 bin 500 dolar ile 6 bin 600 dolar arasında değişiyor. 28 katlı tek blok olarak yükselen projenin her katında 256 metrekare büyüklüğünde dört ofis yer alıyor.

Metrekaresine en az 20 dolardan kiracı bulma garantisi verilen Arista Bomonti Business'ta, inşaatın tamamlanmasını takip eden 120 gün içinde kiracı bulunamazsa, ofisin kirası mal sahibine Arista tarafından ödenecek. Projenin Mayıs 2012'de tamamlanması hedefleniyor. 7/24 güvenlikekibiyle korunacak projede Arista Life ismiyle VIP hizmetlerde sunulacak.

Arista Life kapsamında projeye bir adet Rolls-Royce, üç S serisi Mercedes, iki deniz taksi tahsis edilmiş durumda. Bunun dışında plaza içinde golfarabaları da hizmet veriyor. Müşterileraylık 200 liralık aidatla bu hizmetlerden yararlanacak.

 

Arista Bomonti iletişim bilgileri

Web: www.aristabomonti.com

Web: www.aristalife.com

Tel: 0212 444 44 96 

  • Etiketler:

Yorum Yaz