maritbet girişmaritbet
Arista Bomonti kira garantisi veriyor

Arista Bomonti kira garantisi veriyor

Ar şirketler grubunun inşa ettiği Arista Bomonti Business'de metrekaresine en az 20 dolardan kiracı bulma garantisi veriliyor

AR Faktoring ile finans, Full ile akaryakıt, European Tobacco ile tütün, sektörlerinde faaliyet gösteren, gıda ve turizm alanında yatırımları da bulunan Ar Şirketler Grubu, inşaat sektöründeki ilk projesi Arista Bomonti Business ile alıcılara farklı bir yatırım alternatifi sunuyor. 28 katta 85 adet ofisin yer aldığı ve her katta 256 metrekareden 4 bağımsız bölümün bulunduğu projede metrekaresine en az 20 dolardan kiracı bulma garantisi veriliyor. Kuruluşun bir diğer garantisi ise inşaatın tamamlanmasını takip eden 120 gün içinde kiracı bulmak. Bu kapsamda eğer alıcılar kiracı bulamazlarsa kiraları Arista tarafından karşılanıyor.

Kişisel asistan, özel şoför imkanı

Grubun 60 milyon dolar yatırım yaparak Mayıs 2011'de satışa çıkardığı Arista Bomonti Business'da ofisler metrekaresi 4 bin 500-6 bin 600 dolar arasında satışa sunuluyor. Tasarımı Yüksek Mimar Murat Kader tarafından yapılan Arista Bomonti Business'ın yüzde 25'lik kısmı ilk 3 gün içinde satıldı. Projede satışların ulaştığı oran ise yüzde 55'e yükseldi.
Arista Gayrimenkul, ilk etapta bu projeye 3 adet Mercedes Benz, 1 adet Rolls Royce, deniz ulaşımlarını sağlamak için 2 adet 12 metrelik tekne bağışlayacak. Arista Gayrimenkul tarafından kurulacak bir vakıf anlayışı ile hizmet verecek Arista Life Club ise sadece toplu satın alma ile fiyatları aşağıya çekilen her türlü hizmeti sunacak.
Örneğin Arista Life'ın hizmetleri arasında Back-Up'ın kurumsal markası Back-Up Concierge bulunuyor. Böylece ofis sahipleri, 7 gün 24 saat özel hattından kişisel asistanına ulaşabilecek, diledikleri taktirde Arista Bomonti Business çatısı  altında hizmet alabilecek.
Arista Life üyeleri 20 TL karşılığında lüks araçları kiralayabilecek veya 10 TL karşılığında deniz taksi hizmetinden faydalanma imkanı bulacak.

Arista Bomonti iletişim bilgileri

Web: www.aristabomonti.com

Web: www.aristalife.com

Tel: 0212 444 44 96 

  • Etiketler:

Yorum Yaz