maritbet girişmaritbet
Arista'dan alanlara kiracı garanti!

Arista'dan alanlara kiracı garanti!

Ar Şirketler Grubu tarafından Bomonti'de inşa edilecek Arista Bomonti Business'ta metrekareye kiracı garantisi veriliyor

Bakliyatta Türkiye'nin ve dünyanın en önemli firmalarından Ar Şirketler Grubu iştiraki ISTA inşaat, gayrimenkul alanındaki ilk projesi Arista Bomonti Business'ı görücüye çıkardı.
İstanbul'da Şişli Bomonti'de yer alan proje 30 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilecek. 28 kattan oluşan binada her katta yer alan 256 metrekarelik 4 daire, gerektiğinde birleştirilerek kullanılabilecek.
Arista Bomonti Business'ta yer alan 85 ofisin metrekare fiyatı 4500 ile 6600 dolar arasında değişiyor.


2012'de teslim edilecek

Arista Bomonti Business'ta en küçük ofisin 256 metrekare olduğunu söyleyen Ar Şirketler Grubu Başkanı Hüseyin Aslan, bir katta en fazla 1169 metrekare ofis alanı satın alınabildiğini söyledi.
Projede fiyatların 1 milyon 328 bin dolardan başladığını belirten Aslan, "Arista'da, 4 ayda metrekaresi en az 20 dolardan kiracı bulma garantisi veriyoruz. Müşteri kiracı bulamadığı takdirde kira Arista tarafından karşılanıyor. Projeyi 2012'de teslim etmeyi planlıyoruz" şeklinde konuştu.


Özel ofis hizmetleri

Arista Bomonti Business'ı Bomonti'de Anthill Residence ve Rixos Bomonty'nin arasındaki 3540 metrekarelik alana kuracaklarını belirten Hüseyin Aslan şöyle konuştu: "Projede Arista Life ismiyle başlatılan lüks araç ve yat kiralama, gidilecek noktaya ulaşım sağlama gibi hizmetler sunuyoruz. Tasarımını Yüksek Mimar Murat Kader'in yaptığı projede her türlü sağlık sorununa karşı görevde bulunan yetkili doktorun yanı sıra iş yemeklerinde Türk ve dünya mutfakları seçenekleri sunulacak."

Yeni projeler yolda

Aslan, Arista Bomonti Business'ın ardından 4-5 ay içerisinde Ataköy'de 25 dönüm arazi üzerinde ofis, rezidans ve otelden oluşan Arista Ataköy adlı karma bir projeye başlayacaklarını söyledi.
Araziyi Oztürk Şirketler Grubu'ndan aldıklannı belirten Aslan, "Proje 16 katlı üç bloktan oluşacak. Bloklardan biri 240 odalı otel, diğeri ofis, bir diğeri de 128 daireli rezidans olacak.
90 milyon dolarlık proje 2013'te bitecek. Rezidanslarda metrekare fiyatı 4000-4500 dolar arasında değişecek."

Balmumcuca otel ve rezidans

Önümüzdeki iki ay içinde Maslak'ta 2.5 dönüm arsa üzerinde Arista Maslak adıyla başka bir ofis projesine başlayacaklarını belirten Hüseyin Aslan şöyle devam etti: "17 kattan oluşacak projenin yatırım maliyeti 30 milyon dolar.
2012'nin ikinci yansında tamamlamayı düşündüğümüz projede yer alan ofislerin metrekaresini.30 dolardan kiralayacağız. Balmumcu'da 2007'de Ülker Grubu ile İnanlar İnşaat'tan aldığımız 8.5 dönümlük arsaya 270 odalı otel ve 80 daireli rezidanstan oluşan proje planlıyoruz" dedi.

Balmumcu'daki projeye 2012'de başlayacaklarını belirten Aslan, "Arsa dahil yatırım maliyeti 250 milyon dolar.
2014'te teslim ederiz" dedi. Ataşehir'de 15, Seyrantepe'de 44 dönümlük iki arsaları daha bulunduğunu belirten Hüseyin Aslan şöyle devam etti: "Gayrimenkulde Arista markası ile yola çıktık, bu marka adı altında yeni projelere imza atacağız. İstanbul'un merkezi bölgelerinde projeler yapacağız.
Bunun için merkezi arsa geliştirme faaliyetine hız verdik. Toplu konut işine girmeyi ise düşünmüyoruz."

Kaynak: İnci Neşeli Özoğlu / Posta

Arista Bomonti iletişim bilgileri

Web: www.aristabomonti.com

Web: www.aristalife.com

Tel: 0212 444 44 96 

 

  • Etiketler:

Yorum Yaz