maritbet girişmaritbet
Atos geleceğin ofis projeleri için kolları sıvadı!

Atos geleceğin ofis projeleri için kolları sıvadı!

Müşterilerine “The Future Workplace” (Geleceğin Ofisi) projeleri sunabilmek için kolları sıvayan Atos, bunun için emlak pazarında önemli bir oyuncu olan AOS Studley ile global işbirliği yaptı

Müşterilerine “The Future Workplace” (Geleceğin Ofisi) projeleri sunabilmek için kolları sıvayan Atos, bunun için emlak pazarında önemli bir oyuncu olan AOS Studley ile global işbirliği yaptı. Atos, bu işbirliğiyle özellikle “Y Kuşağı”nın en çok çalışmak istediği ofisleri kurmayı planlıyor.

48 ülkede 74 bin çalışana sahip Avrupa'nın lider IT hizmetleri sağlayıcı firması Atos, dünyanın en yenilikçi projeleriyle “geleceğin şirketi” olma vizyonunu sürdürüyor. Bu amaçla oluşturduğu “The Future Workplace” (Geleceğin Ofisi) hizmeti kapsamında Atos, müşterilerine baştan sona yaratıcı çözümler sunmak için, “Smart Campus”un de yaratıcısı emlak danışmanlığı şirketi AOS Studley ile global bir ortaklığa imza attı. Bu işbirliği, bir şirketin emlak stratejisinden yüksek teknoloji destekli yeni çalışma ortamına kadar yepyeni bir işyeri dönüşümünü ele alıyor. Böylece Atos'un IT servislerindeki uzmanlığıyla AOS Studley'nin emlak ve çalışma ortamı alanındaki bilgilerinin birleştirilmesi ve sonuç odaklı çözümlerin oluşturulması hedefleniyor.

OFİSTE MUZSUZLUĞA SON

Hizmet sektöründe bir ilk olarak tanımlanan “The Future Workplace”, özellikle “Y Kuşağı” çalışanlar ve onların sosyal beklentileri göz önünde bulundurularak oluşturuldu. Yeni çalışma şekillerinin yaratılması ve bu süreçte yeni teknolojileri etkili kullanılması hedeflenerek kurulan bu ofislerde, Atos'un “Wellbeing@work” (İşyerinde mutluluk) stratejisinden de faydalanıldı.

İşbirliği sonucunda, yeni alan tasarımlarını uygulama, yönetim süreçlerini yeniden yapılandırma ve çalışanlar için yüksek teknoloji destekli yeni çalışma alanlarının yaratılması planlanıyor. Bu esnek çalışma ortamları, aynı zamanda Atos'un Zero Email (Sıfır e-mail), bulut bilişim ve “Zero carbon hosting” (sıfır karbon salınımı) çözümleriyle de zenginleştirilecek.

 ÇALIŞMA BİÇİMLERİNDE DEVRİM

Günümüzde klasik ofislerin insan, alan ve zaman arasındaki ilişkilerde meydana gelen değişimler karşısında yetersiz kaldığını savunan Atos yetkilileri, daha fazla internet ve mobil cihazın iş dünyasına girmesiyle ofis teknolojilerinin de yeni çalışma şartlarına uygun hale gelmesi gerekliliğinden bahsediyorlar. İşte bu yeni gereksinimleri karşılayan iş ortamları oluşturmak için yola çıkan Atos, şirket stratejisine uyumlu sosyal, finansal ve çevresel avantajlar sağlayarak, müşterilerinin çalışanlarının performansını ve motivasyonunu artırmayı hedefliyor.

Atos, Kurumsal ve Sosyal Sorumluluk ve Wellbeing at Work görevindeki EVP Genel Sekreteri Philippe Mareine konuyla ilgili olarak, “Atos'un Bezons'taki (Paris yakınlarında) yeni yönetim merkezi kuruluş aşamasında ortağımız olan AOS Studley ile beş yıldır süren başarılı bir çalışma deneyimimiz var. ‘Smart Campus', eşsiz bir ticari başarı olup, gerçek bir dönüşümü temsil etmektedir. Oluşturduğu başarı hikayesiyle bizlerin müşterilerimizle deneyimlerimizi paylaşma arzusunu güçlendirmişti.  İnovasyon ve süreklilik alanında uzun yıllara dayanan bir sorumluluğa sahibiz ve müşterilerimize Atos ve AOS Studley ortaklığıyla eşlik ettiğimiz sürece, onlara çevresel ve sosyal olarak kendilerini üstün kılacaklarını göstermeyi arzuluyoruz” dedi.

AOS Studley Başkanı Gilles Betthaeuser ise, “Birlikte yer aldığımız birçok projeden sonra aramızda gelişen güven ilişkisi sonucunda Atos ve AOS Studley, ortak olmaya karar verdi. Bu işbirliğinde yeni performans alanları ve gelişmiş teknolojiler birleşiyor. AOS Studley ve Atos, müşteri ihtiyaçlarına uygun ve uçtan uca çözümler üreterek iş performansını optimize etme yeterliliğine sahip. Bu projede yer aldığımızdan dolayı gururluyuz ve bir kez daha kullanıcıların yararına tamamlayıcı servislerdeki uzmanlığımızı ortaya koyuyoruz” dedi.

Atos Türkiye CEO'su Orhan Akbulut, Atos tarafından sunulan bu hizmetin, Atos'un sürdürebilir bir şirket olma stratejisini güçlendirirken, müşterilerine de yenilikçi çözümler vaadini pekiştirdiğini belirtiyor. “Atos Türkiye olarak, yenilikçi ve sürekliliğe dayanan hizmetlerimizle müşterilerimizin yanındayız. AOS Studley ile global ortaklığımız Türkiye'de de hayata geçirilecek. Müşterilerimize, çalışanlarını mutlu kılacakları, çevreye duyarlı ve yüksek teknolojiye sahip çalışma alanları yaratmalarında destek sağlamayı hedefliyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Atos geleceğin ofis projeleri için kolları sıvadı!
  • 01.07.2012 13:06

Atos geleceğin ofis projeleri için kolları sıvadı!

Müşterilerine “The Future Workplace” (Geleceğin Ofisi) projeleri sunabilmek için ...