maritbet girişmaritbet
Çantasını alan hazır ofise yerleşecek

Çantasını alan hazır ofise yerleşecek

Akdağ Turizm tarafından hayata geçirilen Windowist Tower'da bir ofiste olması gerekn herşey hazır

Akdağ Turizm, Maslak'ta bir süredir boş duran 26 katlı bir binayı 3 yıl önce alarak, yeni konseptli bir projeye dönüştürdü. Binanın altyapısını akıllı ofis sistemiyle yenileyen şirket, hazır ofis konseptinde Windowist Tower'ı hayata geçirdi. Benzeri yakında İstanbul Ümraniye'de açılacak olan Windowist Tower'da 64 adet 7 kişilik ofis, 23 adet 5 kişilik, 79 adet 3 kişilik, 16 adet tek kişilik ofis bulunuyor. 15 toplantı salonu bulunan binanın 16 katı, kısa dönemli kiralamaya açık ofislerden oluşuyor ve günlük, haftalık ya da aylık kiralanabilecek hazır ofisler, kişi başı günlük 30 euroya kiralanabiliyor.

Helikopter inebilecek

Her katta resepsiyon ve kişisel asistanın bulunduğu projede, engelliye özel ofis katı da inşa edildi. Ayrıca Maslak'ta tek yükseltilmiş heliport alanına sahip Windowist Tower, Gezi İstanbul ve Hacı Salih'e de ev sahipliği yapıyor. Binada her şeyin buzdan olduğu Icebarist by Icehotel de kısa süre içinde hayata geçecek.

Konsept yurtdışına açılacak

Ofislere girişimciler sadece özel eşyalarını ve şahsi bilgisayarlarını alarak yerleşiyor. Her türlü ekipman ve sekreterya benzeri hizmetler Windovvist tarafından sağlanıyor. Windowist Tower Genel Müdürü Thomas Baertl, konseptin başarılı olması halinde yurtdışına da açılacağını, Newyork, Londra ve Dubai'ye taşınabileceğini söyledi. Hazır ofis kavramına yeni bir soluk getirdiklerini anlatan Baertl, yeni girişimcilerden, yurtdışı firmaların temsilcilerine, ofisi İstanbul dışında bulunan işadamlarından, sanal ofise ihtiyaç duyan yöneticilerine kadar geniş yelpazeye hitap ettiklerini söyledi.
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz