maritbet girişmaritbet
City Center Esenyurt satışa çıktı! M2'si 2 bin dolar!

City Center Esenyurt satışa çıktı! M2'si 2 bin dolar!

Özyurt ve Vizyon İnşaat ortaklığında Esenyurt'ta yapılan City Center projesi kamu kurumları ile özel şirketleri aynı çatı altında buluşturan ilk proje özelliği taşıyor

Özyurt ve Vizyon İnşaat ortaklığında Esenyurt'ta yapılan City Center projesi kamu kurumları ile özel şirketleri aynı çatı altında buluşturan ilk proje özelliği taşıyor.
 

Proje aynı zamanda 76 bin metrekare "özel orman statüsünde" Tayyip Erdoğan Parkı ile iç içe. City Center içerisinde 10 katlı Esenyurt belediyesi, meclis salonu ve TBMM irtibat bürosu olacak. Ayrıca Hükümet Konağı; içerisinde kaymakamlık, nüfus müdürlüğü, milli eğitim, tapu kadastro, mal müdürlüğü, müftülük ve sosyal yardımlaşma vakfı ofisleri, emniyet müdürlüğü aynı konsept içerisinde bulunmaktadır.
City Center Esenyurt içerisinde 26 bin metrekare kiralanabilir, toplam 45 bin metrekare yaşam, eğlence ve alışveriş merkezini barındırıyor.
 

40 deluxe, 24 premium ve 294 home ofis olmak üzere toplam 358 ofisten oluşuyor. Ofislerin alanları 74 ile 185 metrekare arasında değişirken, ticari alanlar için metrekare birim fiyatları 2 bin ile 3 bin dolar arasında farklılık gösteriyor.
Tanıtım toplantısına katılan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, belediye başkanı olarak bu projenin arkasında kendisinin olduğunu belirtirken, ilçenin resmi nüfusunun 500 bine dayandığını haber verdi.
İlçe kaymakamı da resmi nüfusun yüzde 20'sinin şehrin diğer ilçelerinden göç edenlerden oluştuğuna dikkat çekti.

25 bin ziyaretçisi olacak

 City Center Genel Koordinatörü Selim Aktuğ, AVM'nin haftasonu 25 bin kişi tarafından ziyaret edileceğini belirtirken kamu binaları ile AVM'nin 14 ayda tamamlanacağını açıkladı. 190 bin metrekare inşaat alanı olan projede AVM'ler kiraya, ofisler de satışa sunuldu.
 

City Center iletişim bilgileri

Web: http://www.citycenteresenyurt.com/

Tel: 0212 450 25 61

  • Etiketler:

Yorum Yaz