maritbet girişmaritbet
DAP Tango ve Burgu Kule’de 455 bin TL’ye!

DAP Tango ve Burgu Kule’de 455 bin TL’ye!

Tango ve Dalga Kule’de yer alan dükkanlar yalnız projelerde yaşayanlara değil çevredeki adliye, üniversite ve hastane gibi oluşumlara da hizmet sunan butik çarşı konseptiyle çifte avantaj sunuyor

Tango ve Dalga Kule'de yer alan dükkanlar yalnız projelerde yaşayanlara değil çevredeki adliye, üniversite ve hastane gibi oluşumlara da hizmet sunan butik çarşı konseptiyle çifte avantaj sunuyor.

Orijinal tasarımlarıyla konut sektöründe farklılık rüzgarı estiren DAP YAPI, konsept projelerinin altında geliştirdiği butik çarşılarını satışa açıyor. Maltepe'de, E-5'e sıfır noktasında konumlanan projelerin ulaşım ve lokasyon avantajı, ticari birimlerini de cazip hale getiriyor. Bağdat Caddesi'nin canlılığından pay alan lokasyon, yalnız projede yaşayanların değil çevrede bulunan Adalet Sarayı, üniversite ve hastanelerin yoğun ziyaretçi trafiğiyle de hareketleniyor. Fener'den başlayıp Tuzla'ya kadar devam eden Türkiye'nin en uzun sahil bandı yürüyüşlerin vazgeçilmez parkuru olurken, butik çarşılar da kolay alışverişin keyfini yaşatıyor.

Mimari harikalar

Dans eden kadın ve erkek figüründen yola çıkılarak tasarlanan TANGO Kule ile deniz dalgasından esinlenerek tasarlanan DALGA Kule'nin çarşıları sadece projelerde yaşayanların değil bölgenin günlük ihtiyaçlarını da karşılayacak şekilde yapılandırılıyor. Çarşının özellikle Yüksek İstinaf Mahkemesi ve Maltepe Hastanesi'nin çalışanları ile ziyaretçilerinin uğrak yeri olacağı tahmin ediliyor.

Seri alışveriş

Alışveriş merkezlerinin yorucu temposuna karışmadan, günlük ihtiyaçların seri ve ekonomik bir biçimde çözülebildiği butik çarşılarda yer alacak üniteler market, kuru temizleme, fast food, kuaför, kırtasiye ve ATM gibi çeşitlilik arz ediyor. Kurumsal yönetim sistemiyle işletilecek olan Tango ve Dalga Kule'nin çarşıları, projelerde yaşayanların hayatını zenginleştiriyor.

Paket servis

Müşterilere seri ve sorunsuz bir alışveriş deneyimi yaşatacak, günlük streslerden arındırıp, rahat bir ortam sunacak olan çarşılar, başta projeler olmak üzere çevredeki oluşumlara da paket servis yapacak. Böylelikle bölgenin küçük çaplı “çarşı” ihtiyacını karşılayacak.

Seçkin müşteri kitlesi

DAP YAPI projelerinde, eğitim seviyesi, modern şehir yaşamına kültürel ve sosyal yönden uyum konusunda belirli bir nitelik ve denge gözetilerek gerçekleştirilen satışlar, site hayatı ve komşuluk ilişkileri açısından sosyal bir ahenk ve kalite garantisi veriyor. Projeler, yüksek kira getirisi hedefleyenler, işi gereği sık seyahat edenler, yeni evli çiftler, genç işadamları, avukatlar ve bölgede bulunan özel üniversitelerde okuyan öğrenciler tarafından tercih ediliyor.

455 bin TL'den başlayan fiyatlarla

Otel konseptinde üretilen Tango ve Dalga Kule'nin butik ve özel çarşısında yer alan ticari birimler 455.000 TL'den başlayan fiyatlarla ve DAP Yapı Finansmanı ile 50 aya kadar özel vade imkanıyla satışa çıkarılıyor.

Alternatif kazanç

Tango ve Dalga Kule, kullanıcısına ve özellikle yatırımcısına “oturmadığın dönemde kirala” modeliyle alternatif kazanç imkanı sağlıyor. Haftalık, aylık ve yıllık kiralanabilen daireler profesyonel bir yönetim sistemiyle işletiliyor. Daire sahipleri dilerlerse mevcut ve yeni yapılacak otellere ilaveten kendi yerlerini rezidans olarak kiralayarak ekstra gelir elde edebiliyorlar.

Rezidans hizmetleri

Kalite ve hizmet açısından beş yıldızlı otellerin konforuna sahip olan projeler, sağlıktan eğlenceye, alışverişten spora her türlü kompleksi bünyesinde barındırarak sıcak ev ortamı sunuyor. Tüm rezidans hizmetlerinin eksiksiz uygulanacağı projede hayatı kolaylaştıracak çeşitli imkanlar lobiye adım atıldığı andan itibaren başlıyor. Resepsiyon, çağrı merkezi, danışmanlık, kat hizmeti, temizlik, bakım-onarım gibi konular uzman bir ekibin kontrolünde yürütülüyor.

Yabancının yatırımcının takibinde

Anadolu yakasının hızla değişen ve dönüşen yeni merkezi Maltepe'de sıra dışı mimarileriyle dikkat çeken Tango ve Dalga Kule, başta Arap ülkeleri olmak üzere pek çok Ortadoğulu ve Avrupalı yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Cafe, restoran, Türk Hamamı, sauna, fitness, yoga ve plates salonu gibi sosyal donatılara sahip olan ve kurumsal yönetim sistemiyle işletilen projeler, Azeriler, Kazaklar, Körfez ve Arap ülkelerinin vatandaşlarından yoğun ilgi görüyor. Mütekabiliyet engelinin kalkmasıyla yabancı alıcı ve yatırımcıların artacağı düşünülüyor.

Halen 4 projenin inşaatına ve satışlarına devam eden DAP YAPI, önümüzdeki süreçte hayata geçireceği projeler tamamlandığında 4000 ünite civarında üretim gerçekleştirerek Kartal Maltepe bölgesine toplam 15 kule kazandıracak.

Cazip fiyatla alırken

Adalar ve denizi yaşarken

Yüksek gelirle kiraya verirken

Yatırım değeri artarken

Katlayan avantajlar yaşayın.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

DAP Tango ve Burgu Kule’de 455 bin TL’ye!
  • 08.06.2012 15:06

DAP Tango ve Burgu Kule’de 455 bin TL’ye!

Tango ve Dalga Kule’de yer alan dükkanlar yalnız projelerde yaşayanlara değil çe ...