maritbet girişmaritbet
Diamond Tower’da satış ve kiralama başladı

Diamond Tower’da satış ve kiralama başladı

Bayrampaşa’nın ilk A sınıfı ofis binası Diamond Tower’da kiralama ve satış işlemleri başladı.

Avrupa'nın en büyük AVM'si Forum İstanbul, Crown Plaza, Holiday Inn Express  ve Ora İstanbul Eğlence Merkezi'ne komşu Bayramşa'nın ilk A sınıfı ofis binası Diamond Tower'da kiralama ve satış işlemleri başladı.

Nisan 2011'de tamamlanacak olan Diamond Tower'da toplam kapalı alan 38.304 m², toplam ofis alanı ise 9,575 m²'den oluşuyor. Yapıda 14 ofis katı ve çatı katı bulunuyor ve kat alanları 688 -750 m² arasında değişiyor. 60 metrelik yüksekliğiyle Haliç ve Vatan Caddesi'nden yüksek bina görünürlüğüne sahip olması ise oldukça dikkat çekiyor. TEM ve E-5 yolları arasındaki konumu, minibüs, otobüs ve metro alternatifleri ulaşım açısından rahatlık sağlıyor.
 
Proje kapsamında bulunan alışveriş merkezi bünyesinde, restaurant ve kafeler, mağazalar, fitness center ve diğer ihtiyaç duyulan aktiviteler yer alıyor. 75 araçlık açık, 325 araçlık kapalı otopark kapasitesi, VRV iklimlendirme sistemi, kapalı devre TV ve 7/24 koruma, ısı ve duman detektörü ve3 adet 800 kVA'lık jeneratör kapasitesi  gibi birçok özelliğiyle Diamond Tower Bayrampaşa Bölgesi'ni yeni bir ofis anlayışıyla buluşturuyor.

Diamond Tower'ın ofis katları için tek yetkili pazarlama çalışmaları Propin Property Investment Consultancy tarafından yürütülüyor.
 

Diamond Tower iletişim bilgileri
Web: www.diamondtoweristanbul.com
Tel: 0 212 613 40 42


Propin Property Investment Consultancy iletişim bilgileri
Tel: 0 212 217 85 55       
E-posta: [email protected]
Web: www.propin.com.tr

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Diamond Tower’da satış ve kiralama başladı
  • 17.12.2010 11:03

Diamond Tower’da satış ve kiralama başladı

Bayrampaşa’nın ilk A sınıfı ofis binası Diamond Tower’da kiralama ve satış işlem ...