maritbet girişmaritbet
Dumankaya Kartal'da Vizyon Bulvar'ı kiraya çıkardı!

Dumankaya Kartal'da Vizyon Bulvar'ı kiraya çıkardı!

İstanbul'un en büyük kentsel dönüşüm alanlarından Kartal'da inşa edilen Dumankaya Vizyon'un ofis ve ticari alanları Vizyon Bulvar'da kiralamalar başlıyor

İstanbul'un en büyük kentsel dönüşüm alanlarından Kartal'da inşa edilen Dumankaya Vizyon'un ofis ve ticari alanları Vizyon Bulvar'da kiralamalar başlıyor.

Toplam 16 bin metrekarelik bir alana sahip Vizyon Bulvar'daki ofis ve diğer ticari alanların kiralaması için Dumankaya gayrimenkul danışmanlığı alanında uluslararası hizmet veren Jones Lang LaSalle ile anlaşmaya vardı.

Her ihtiyaca ve gereksinime göre farklı ölçeklerde tasarlanan Vizyon Bulvar'daki ofis ve ticari alanların büyüklüğü 50 ile 5 bin 500 metrekare arasında değişiyor. Adliye Sarayı'na çok yakın bir konumda yer alan Vizyon Bulvar'm A sınıfı ofis ve ticari alan ihtiyacını karşılama adına önemli bir yatırım olduğuna değinen Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dumankaya, "Vizyon Bulvar, Dumankaya Vizyon'un ana giriş, lobi ve arka bahçe kısımları ile ortak konumda yer alıyor. Çok sayıda ticari alanın kiralamasına başlıyoruz" dedi.

  • Etiketler:

Yorum Yaz