maritbet girişmaritbet
Erdoğan Yapı’dan Mersin’e iş merkezi!

Erdoğan Yapı’dan Mersin’e iş merkezi!

Mersin'in değişen modern çehresine iş merkezlerinin de ayak uydurması gerektiği düşüncesiyle modern iş merkezi inşaatlarına yoğunlaşan Erdoğan Yapı, yıl sonunda 200 ofisten oluşan 25 katlı bir iş merkezinin temelini atmaya hazırlanıyor

İnşaat sektörüne 1974 yılında babası İbrahim Erdoğan'ın adım attığını ve bugün ikinci kuşak olarak çalışmalara devam ettiklerini kaydeden Erdoğan Yapı Genel Müdürü Ziver Erdoğan, yap sat konut ve iş merkezi inşaatlarını gerçekleştirdiklerini söyledi.
Ağırlıklı olarak çarşıda iş merkezi inşaatlarına yoğunlaştıklarını belirten Erdoğan, "Son olarak 56 ofisten oluşan bir proje tamamladık. İş merkezinin altında bin 100 metrekare alan üzerine kurulu 4 dükkân bulunuyor. Matiat İş Merkezi adını verdiğimiz projeyi haziran ayı içinde teslim ettik" dedi.
Bunun ardından konut projesine başladıklarını ifade eden Erdoğan, "Kipa AVM civarında 2 bloktan oluşan 72 dairelik bir konut inşaatımız var. Buranın temelini mayıs ayında attık ve mevcut durumda 2. kata geldik. Gelecek yılın başında teslim edeceğimiz daireler 3+1 olup, 140 metrekare brüt alana sahip olacak" seklinde konuştu.

"200 ofislik projeye başlayacağız"

Yine çarşı merkezinde yıl sonunda modern bir iş merkezi projesine başlayacaklarını anlatan Ziver Erdoğan, Matiat Gold adını verecekleri iş merkezinde 200 adet ofis, kapalı otopark, merkezi ısıtma, jeneratör, 10'ar kişilik iki asansör, uydu sistemi, güvenlik gibi tüm ihtiyaçlara cevap verileceğini bildirdi. Şimdiden yoğun taleple karşılaştıklarını vurgulayan Ziver Erdoğan, "Mersin'in çehresi hızla değişiyor. Çukurova Bölgesel Havaalanı, Tarsus Kazanlı Kıyı Şeridi projeleri hayata geçecek. 2013 Akdeniz Oyunları'na kentimiz evsahipliği yapacak. Bunun için yapılan yatırımlarla kent daha modern bir görüntüye kavuşuyor. Mevcut durumda işyerleri ağırlıklı olarak meskenlerden oluşuyor. Çağdaş bir kent görünümü için modern iş merkezlerine ihtiyaç giderek artıyor. Biz de bu açığı göz önünde bulundurarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz" açıklamasında bulundu.

Özellikle son dönemlerde lojistik sektöründe yaşanan gelişmelere paralel olarak şehir dışından firmaların yatırımlarınının arttığını ve iş yeri ihtiyacının da bununla birlikte çoğaldığını kaydeden Ziver Erdoğan, tüm bu gelişmeler ışığında yaptıkları çalışmalarda yoğun taleple karşılaştıklarını dile getirdi.

  • Etiketler:

Yorum Yaz