maritbet girişmaritbet
Gökyapı Ofis Merkezi'nde 500 dolara anahtar teslim

Gökyapı Ofis Merkezi'nde 500 dolara anahtar teslim

İstanbul 4. Levent'te kurulan Gökyapı Ofis Merkezi, bir plazada ofisi olsun isteyenlere farklı alternatifler sunuyor

İstanbul 4. Levent'te kurulan Gökyapı Ofis Merkezi, bir plazada ofisi olsun isteyenlere farklı alternatifler sunuyor.

İstanbul 4. Levent'te kurulan Gökyapı Ofis Merkezi, bir plazada ofisi olsun isteyenlere farklı alternatifler sunuyor. 6 kattan oluşan Gökyapı Ofis Merkezi'nde 12-36 metrekare arası farklı ölçülerde toplam 46 ofis bulunuyor.
500 dolardan başlayan aylık kiralama bedelinin dışında başka hiçbir masraf ödenmeyen merkezde, ortak kullanım alanı, sekreterlik hizmeti gibi tüm hizmetlerden faydalanabiliyor.

Aidat, elektrik, su, doğalgaz, temizlik, güvenlik, faks, posta, vale park gibi tüm hizmetler kira bedelinin içinde yer alırken ofislerde, mobilya, 32'' LCD TV, uydu yayını,  klima, merkezi müzik sistemi, yangın ihbar sistemi, kablolu ve kablosuz internet, dahili ve harici telefon hattı da mevcut.

Konumu itibariyle metro istasyonuna ve toplu taşıma araçlarına 200 metre mesafede bulunan GökyapıOfisMerkezi'nde kullanılan parmak izi okuyucularıyla 24 saat ofislere giriş yapılabiliyor. Tüm ofislerin kapıları kartlı geçiş sistemi ile açılırken her ofisin kapısında kendine ait tabela olarak kullanılan ve aynı zamanda işyeri reklam bilgilerinin de yer alabileceği birer LCD ekran mevcut.

  • Etiketler:

Yorum Yaz