maritbet girişmaritbet
İş Batı İkitelli'de dükkan fiyatları 550 bin TL'den başlıyor!

İş Batı İkitelli'de dükkan fiyatları 550 bin TL'den başlıyor!

İş Batı, yer alan farklı ihtiyaçlara yönelik seçenekleriyle akıllı ve karlı yatırımın da yeni adresi oluyor. Sunduğu avantajlarla İş Batı'daki yatırımlarınız her geçen gün değer kazanmaya devam ediyor

 

İş Batı, tamamen iş yaşamının gereksinimlerini gözeten, işleri kolaylaştıran, mesafeleri yakınlaştıran, maliyetleri azaltan ve başarıyı artıran bir anlayışla tasarlandı. İstanbul''un merkezinde İstoç, Atatürk Havalimanı, E5 ve E6 yollarına çok yakın konumlandırılan İş Batı, ticari hayatın ihtiyaçlarına odaklanan avantajları ve modern mimari yapısıla iş hayatına yepyeni bir soluk getiriyor.
 
İş Batı, 36 bin 962 metrekare alanta ticari yaşamın gereksinimlerine göre, depo, antrepo, ofis ve mağaza seçeneklerini bir arada sunuyor. böylece ofisle depo ya da işyeriyle mağaza arasında kaybettiğiniz zaman kazanca dönüşüyor.
 
Karlı yatırım adı İş Batı oluyor
 
İş Batı, yer alan farklı ihtiyaçlara yönelik seçenekleriyle akıllı ve karlı yatırımın da yeni adresi oluyor. Sunduğu avantajlarla İş Batı'daki yatırımlarınız her geçen gün değer kazanmaya devam ediyor.
 
5-6 aya kadar teslimleri başlayacağı İş Batı'da toplam 51 adet dükkan yer alıyor. Alanları 1287 metrekare ile 2 bin 313 metrekare arasında değişen dükkanların fiyatları 550 bin liradan başlayarak 6 milyon 500 bin liraya kadar yükseliyor. 
 
Gül Yapı imzasıyla hayata geçirilen İş Batı, İkitelli'de yer alıyor. 
 
İş Batı İletişim Bilgileri;
 
Telefon: 0212 671 25 42
 
Zeynep Karabağ/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İş Batı İkitelli'de dükkan fiyatları 550 bin TL'den başlıyor!
  • 11.11.2012 12:54

İş Batı İkitelli'de dükkan fiyatları 550 bin TL'den başlıyor!

İş Batı, yer alan farklı ihtiyaçlara yönelik seçenekleriyle akıllı ve karlı yatı ...