maritbet girişmaritbet
İşte karşınızda Ağaoğlu'nun son bombası!

İşte karşınızda Ağaoğlu'nun son bombası!

Ağaoğlu Ataşehir Newwork projesi, kentin yeni Kapalı Çarşı'sı olacak

ataşehirdeki my new work ağaoğlu projesinin genel görüntüsü

Ağaoğlu'nun Ataşehir'de hayata geçireceği yeni projesi New Work'ün web sitesi açıldı. Yeni Fırsat, Yeni Yatırım, Yeni İş, Yeni Eğlence, Yeni Hayat ve Yeni Anlayış sloganıyla satışa başlayan proje sosyal donatı alanlarıyla da dikkat çekiyor.

ağaoğlu new work ataşehir projesinin gece görünümü

Farkımızı ortaya koyacağız

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu projeyle ilgili olarak New Work web sitesine özel açıklamalarda bulundu. ‘Fark oluşturmayacaksak, o projeye başlamayız' diyen Ağaoğlu ‘Herşeyden önce yeni, farklı, teknolojik tarımları hayata geçirme peşindeyiz. Geçmişte bizi başarıyla temsil eden konut projelerinin varlı benim için gurur verici. Şimdi ise çok kapsamlı bir iş merkeziyle boy göstermeye hazırlanıyoruz: New Work. Ataşehir'de, İstanbul Finans Merkezi ve Fenerbahçe Ülker Arena'ya yakın konumuyla değerini günden güne katlayacak New Work'ü görücüye çıkarıyoruz. Proje ile iş prestijini yükselteceğimize inanıyorum. Biz, burada çalışanların huzurunu ve konforunu düşüneceğiz' açıklamasında bulundu.

ataşehir ağaoğlu new work projesindeki dükkanlar

Tüm zamanların Kapalı Çarşı'sı olacak

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Hasan Rahvalı ise My Newwork için ‘Tüm zamanlar için yükselen bir yatırım fırsatı' başlıklı açıklamasında ‘İstanbul finans Merkezi projesinin yer alacağı Ataşehir'de yükselecek olan Newwork'ü yılların birikimi ve tecrübesiyle satışa sunuyoruz. Burası yatırım değeri eskimeyecek, yatırımcısına daima kazandıracak bir proje olacak. My Newwork, tüm zamanların Kapalı Çarşı'sı olmaya aday bir proje. Kapalı Çarşı nasıl değerini yüz yıllardır koruyorsa, Newwork'te aynı şekilde olacak' diye konuştu.

ataşehir new work ofis projesinin giriş kapısı

Newwork her süreçten başarıyla çıktı

Ağaoğlu Şirketler Grubu Projeler Koordinatörü Murad Acar ise ‘Newwork projemiz tasarım aşamasında, tüm süreçleri başarıyla tamamlamış olup hedeflediği sonuca doğru gerekli tüm adımları atmıştır' açıklamasında bulundu.

Ataşehir Newwork Ağaoğlu projesi mimar Ömer Çamoğlu tarafından tasarlandı. Kente yeni bir adres olacak şekilde tasarlanan proje açık ve kapalı alanlarının yanı sıra sosyal donatılarıyla da ön plana çıkıyor.

ataşehir ağaoğlu new work projesine ait bir kare

Ağaoğlu Ataşehir New Work İletişim

Web: http://www.agaoglunewwork.com/

Telefon: 444 6 777

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İşte karşınızda Ağaoğlu'nun son bombası!
  • 29.08.2014 15:29

İşte karşınızda Ağaoğlu'nun son bombası!

Ağaoğlu Ataşehir Newwork projesi, kentin yeni Kapalı Çarşı'sı olacak ...