maritbet girişmaritbet
Metrolara metrekaresi 150 dolara çarşılar geliyor

Metrolara metrekaresi 150 dolara çarşılar geliyor

Metrocity, Levent Plaza, Eria Tower, Özdilek ve Kanyon AVM'lerin geçiş noktaları plan koridorda, pek çok mağazanın yer alacağı ÇARŞI PAZAR konsepti geliştirildi

2-50 metrekare arası büyüklüklerdeki alanların metrekaresi 150 dolardan başlayan fiyatlarla kiralanıyor. 10 yıl süreyle kiralanacak olan dükkan ve mağazaları, dileyen kiracılar 10 yıldan uzun süre de kiralayabilecek.
Ender Saraç sağlıklı ürünlere yönelik bir kafe, Sunay Akın oyuncak müzesi ile çocuklarla büyüklerin birlikte oynayabüeceği bir oyun alanı için şimdiden kiralama yaptılar.

ÇARŞI PAZAR'da yer alacak mağazaların konsepti, İstiklal Caddesi, Beyoğlu Balık Pazarı, Mısır Çarşısı şeklinde belirlenirken, 4 bin metrekarelik alanda yüzlerce marka buluşacak. ÇARŞI PAZAR'da baharat, şarküteri, kuruyemiş, manav ve bakliyat reyonları bir arada bulunacak. İlerleyen süreçte proje her türlü gıda, ev tekstili, telekomünikasyon mağazalarıyla genişleyecek. Parfümeri, bijuteri, eczane, ayakkabı, giyim ve spor malzemeleri satılan mağazaların bulunacağı ÇARŞI PAZAR'da bayram ve tatil günlerinde özel indirimler de uygulanacak.
Alışveriş merkezlerinde minimum belirlenen kira bedellerinin yanında aylık net cirodan yüzde 8-15 aralığında bir pay almıyor. Ciro payı, minimum kirayı geçerse bu bedel kira olarak ödeniyor, yani hangisi yüksekse kira bedeli olarak belirleniyor. Net kira ödemesi ile birlikte ödenmesi gereken stopaj yükümlülüğünün ÇARŞI PAZAR'da KDV'ye dönüşmesi ve firmaların istediği metrekareler ve özelliklerde dükkanı projenin henüz inşaat aşamasındayken tespit edebilmeleri talepleri artırıyor.
Projede Çoluk Çocuk katı denilen üst katta, çocuklara özel alanlar oluşturulacak. Rahat alışveriş yapılması adına çocukların emanet edileceği bir birim oluşturulurken, üst katta aralarında oyuncakçılar, çocuk kuaförleri, çocuk doktorlarının da bulunduğu üst katta 30 dükkandan oluşan çocuk merkezi kurulacak. Ağustos sonuna kadar kiralama süreci devam edecek ve Eylül aynının sonunda proje hayata geçirilecek.

  • Etiketler:

Yorum Yaz