maritbet girişmaritbet
Türkiye'de bir ilk hem de yerli proje

Türkiye'de bir ilk hem de yerli proje

Akdağ İnşaat şirketi, günlük, haftalık veya aylık olarak kiralanabilecek hazır ofis geliştirdi.

Bugüne kadar otel dışında lüks konutlar (rezidans) günlük veya haftalık olarak kiralanıyordu, ancak hazır ofislerin günlük olarak kiralanması uygulaması Türkiye'de yoktu. İstanbul Maslak'ta 26 katlı bir binayı dört sene önce satın alan Akdağ Turizm ve İnşaat şirketinin sahibi Erdoğan Mustafa Akdağ, burayı çatısında helikopter pisti de olan A sınıfı hazır bir ofise dönüştürdü.

1 ile 7 kişilik arasında değişen seçeneklere sahip 183 ofis, kişi başına günlüğü 30 Euro'dan kiralanıyor. Ofis aynı anda en fazla 679 kişiye kiralanabiliyor. İnternet ve telefon ücreti dışında A sınıfı bir ofiste bulunan bütün özellikler Windowist Tower'da mevcut. Yurtiçi ve yurtdışı ucuz telefon görüşmesi için ise binanın Voip sistemi bulunuyor. Windowist Genel Müdürü Thomas Bartl'ın verdiği bilgiye göre, Avrupa'da bu tarzda hazır ofis kiralayan bir şirket bulunmuyor. Aynı tarzda bir Windowist binasının inşasına da gelecek yıl İstanbul Ümraniye'de başlayacak olan Akdağ İnşaat, bunu aynı isimle New York, Londra ve Dubai'ye de taşıyacak.

Windowist'in pazarlama sorumlusu Nesrin Işıkal, hedef kitlelerinin Gaziantep, Kahramanmaraş, Denizli ve Ankara gibi şehirlerden İstanbul'a gelip burada otellerde iş görüşmesi yapan KOBİ'ler olduğunu söyledi. Işıkal, "Artık KOBİ'ler iş görüşmesini otel lobisi yerine kendi ofislerinde yapabilecek." dedi.

  • Etiketler:

Yorum Yaz