maritbet girişmaritbet
Varyap Meridian'da yeşil ofis' projesi satışa çıkıyor

Varyap Meridian'da yeşil ofis' projesi satışa çıkıyor

Varyap CEO'su Erdinç Varlıbaş, Alaşehir'deki Varyap Meridian projesinde geçen yılın aynı dönemine göre satışların yüzde 50 arttığını açıkladı. Varlıbaş, Türkiye'nin ilk yeşil ofis binasının satışlarını Mayıs'ta başlatıyor

Batı Ataşehir'de inşa edilen LEED kayıtlı Türkiye'nin ilk ve tek yeşil karma konut projesi Varyap Meridian'de bir süre önce projenin 3'üncü etabı olan ve 61 katıyla İstanbul'un en yüksek yeşil gökdeleni olan Varyap Grand Tower'ı satışa çıkaran Varyap Grubu, Mayıs ayında projenin 'ofis' bölümünün satışlarına başlama karan aldı.

Varyap CEO'su Erdinç Varlıbaş, "Özenle tasarlanmış ve uluslararası standartlarda ofis özellikleri taşıyan, aynı zamanda Türkiye'nin satışa sunulan ilk yeşil ofis binası ve finans merkezinin ilk ofis projesi olan bu projenin satışına Mayıs 2011'de başlayacağız" dedi.

Varyap Meridian projesinde özellikle geçen yılın aynı dönemine göre satışlarının artış gösterdiğini söyleyen Varlıbaş, "Burada, yüzde 50 oranda bir artış söz konusu. Bu artışın nedeni ise, daha çok proje özelinde değerlendirilmeri. Varyap Meridian projesi, fiziki olarak tamamlanma aşamasına geldi. Projenin mimari güzelliği ve silueti ortaya çıktı. Varyap Meridian projesinin büyük kısmı 2011 sonunda, geri kalan kısmı ise 2012 sonunda teslim edileceği için, fiziki ilerlemenin de satışlarda olumlu etkisini görüyoruz" diye konuştu.

12 Haziran'daki Türkiye genel seçimlerinin gayrimenkul sektörüne etkisinin de bunda etkili olduğunu kaydeden Varlıbaş, seçim öncesinde abaların, seçimden sonra oluşacak iyi ortamın yarattığı maliyet ve fiyat artışlarından etkilenmeden konut satışı alacağım belirterek şöyle devam etti:

"Seçim öncesinde emlak sektöründeki satışlarda olumlu yönde bir artışın olacağım öngörüyoruz. Seçim sonrasında genel ekonomi politikalarında uygulanacak ve Merkez Bankası tarafından yapılabilecek muhtemel faiz artırımının, konut kredisi faizlerini yükselteceğini bekliyoruz. Bu konuyu müşterilerimizle paylaşmaya başladık ve alımlarda olumlu geri dönüşler oluyor. Dolayısıyla seçim öncesinde, hem finansal hem de fiyat olarak müşterilerimizin maliyet artışlarından etkilenmemesi doğrultusunda, konut satışlarının artacağını bekliyoruz."

 

Varyap Meridian iletişim bilgileri

Web: www.varyapmeridian.com

E-posta: [email protected]

Tel: 0 216 444 40 30

  • Etiketler:

Yorum Yaz