maritbet girişmaritbet
Zorlu Levent projesi ‘sıfır kaza’ riskiyle yapılıyor

Zorlu Levent projesi ‘sıfır kaza’ riskiyle yapılıyor

Kaya Grubu, Zorlu Gayrimenkul ile imzaladığı anlaşmayla, Zorlu Levent Projesi’nin iş güvenliği, sağlığı, çevre hizmetlerinin yönetimini üstlendi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaya Grubu, Zorlu Gayrimenkul ile imzaladığı anlaşmayla, Zorlu Levent Projesi'nin iş güvenliği, sağlığı, çevre hizmetlerinin yönetimini üstlendi. Toplam proje bedeli 16 milyon dolar olan ve 2013 yılında bitirilmesi öngörülen Zorlu Levent Projesi'nin, sıfır kaza riskiyle tamamlanması hedefleniyor.

Kaya Grubu'ndan yapılan yazılı açıklamada, Kaya Grubu'nun, Zorlu Gayrimenkul ile imzaladığı anlaşmayla projenin sıfır kaza riskiyle tamamlanması hedeflendiği vurgulanarak, 12 bin metrekarelik alan üzerinde A+ ofis olarak planlanan Zorlu Levent Projesi'nde iş sağlığı, güvenliği, çevre hizmetlerinin yönetimini gerçekleştireceği belirtildi. Açıklamada, "Kaya Grubu ve Zorlu Gayrimenkul arasında imzalanan sözleşmeyle toplam proje bedelinin 16 milyon dolar olan Zorlu Levent Projesi'nin iş sağlığı, güvenliği ve çevre hizmetlerinin bedeli 1.31 milyon TL olarak açıklandı. 42 katlı ve 170 metre olarak planlanan projenin 2013 yılında bitirilmesi öngörülüyor" denildi.

Kaya Grubu'nun, Zorlu Levent Projesi'nin de iş sağlığı, güvenliği, çevre hizmetlerini Haziran 2009'dan bu yana yürüttüğü belirtilerek, Eski Deva Holding arazisi olarak bilinen karayolları arazisinde devam eden, yaklaşık 2 bin 500 çalışanın yer aldığı Zorlu Levent Projesi'nin iş sağlığı ve güvenliği uygulamaları açısından da Türkiye standartlarının üstünde olduğu kaydedildi.

 PROJE 26 AY SÜRECEK

Kaya Grubu Danışmanlık Birimi Müdürü Özgür Cengiz, Zorlu Levent Projesi'nde başarıyla sürdürdükleri yönetim anlayışını Zorlu Levent Projesi'ne taşıdıklarını belirterek "Kaya Grubu, 26 ay sürecek projede tüm çalışmalarını ‘Sıfır Kaza' ilkesi temelinde sürdürecektir" dedi.

Cengiz "Kaya Grubu bünyesinde danışmanlık birimi olarak faaliyete geçtiğimiz 2009 yılından bu yana öncelikle Türkiye'nin en prestijli projelerinden olan Zorlu Levent'ın, Proje İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri yönetimini üstlendik. Tasarım ve inşaat aşaması tamamı ile Türk Mühendisleri tarafından sürdürülen bu projenin İş Sağlığı, Güvenliği ve Çevre uygulamalarını yine Türk Mühendisleri ve Kaya know how'ı ile uluslar arası düzeye taşıdık. Birikimlerimizi Zorlu Levent Projesi'ne daha da geliştirerek yansıtacağız. Amacımız Türk inşaat projelerinde işverenlerin iş sağlığı ve güvenliği alanındaki olumsuz bakış açısını değiştirerek bu alanda ülkemiz koşullarında uluslar arası düzeyin yakalanabildiğini göstermek olacaktır" ifadelerini kullandı.

  • Etiketler:

Yorum Yaz