maritbet girişmaritbet
111 ülke vatandaşı Türkiye’den ev baktı

111 ülke vatandaşı Türkiye’den ev baktı

“YourKeyTurkey” isimli portal, İngilizce, Almanca, Arapça, Rusça, Fransızca ve İspanyolca hizmet verecek ve tapu işlemleri hızla sonuçlandırılacak.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, Türkiye'ye yerleşme, yatırım yapma veya Türk vatandaşlığı kazanımı amacıyla taşınmaz edinmek isteyen yabancı yatırımcılar için doğru ve güvenilir bilgiye sahip olabilecekleri portal oluşturdu. 

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, Türkiye'ye yerleşme, yatırım yapma veya Türk vatandaşlığı kazanımı amacıyla taşınmaz edinmek isteyen yabancı yatırımcılar için doğru ve güvenilir bilgiye sahip olabilecekleri portal oluşturdu. “YourKeyTurkey” isimli portal, İngilizce, Almanca, Arapça, Rusça, Fransızca ve İspanyolca hizmet verecek ve tapu işlemleri hızla sonuçlandırılacak.

KOVİD'E RAĞMEN DURMADI

Ağustos 2019'da açılan portalı 31 Mayıs 2020 tarihine kadar farklı ülkelerden 30 bine yakın kullanıcı ziyaret etti. Kovid-19 pandemi süreci de dahil 2020 yılının ilk 5 ayında siteyi 7 bin kullanıcı dünyanın 111 farklı ülkesinden ziyaret etti. Siteyi en çok ziyaret eden ülkeler arasında Suudi Arabistan, Kuveyt, ABD, Katar, BAE, Ürdün, Almanya, Mısır ve İngiltere başı çekti.

SORULARA ANINDA CEVAP

Kullanıcıların yüzde 54.75'inin siteyi mobil üzerinden yüzde 43,56'sının ise bilgisayar üzerinden takip ettiği görüldü. Portal interaktif sorulara da anında cevap veriyor. Siteyi ziyaret eden kullanıcılar iletişim kısmından soru/öneri ve taleplerine anında cevap alabiliyor.

Yenişafak

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Edirne Keşan'da 156 sosyal konut teslim ediliyor
  • 16.12.2025 17:18

Edirne Keşan'da 156 sosyal konut teslim ediliyor

TOKİ, Edirne Keşan Yenimuhacir Mahallesi'nde inşaatını bitirdiği konutları hak s ...

İstanbul Başakşehir'de 40 konut için müzayede yapılıyor
  • 16.12.2025 16:49

İstanbul Başakşehir'de 40 konut için müzayede yapılıyor

İstanbul Başakşehir’de 40 konut için yapılacak müzayede 23 Aralık tarihinde TOKİ ...

Bolu Büyük Sanayi Sitesi'nde 988 dükkânın teslimatı başlıyor
  • 15.12.2025 17:07

Bolu Büyük Sanayi Sitesi'nde 988 dükkânın teslimatı başlıyor

TOKİ tarafından Bolu Merkez Büyük Sanayi Sitesi'ndeki 988 dükkân tamamlandı. ...

Orhangazi'de hak sahipleri evlerine kavuştu
  • 12.12.2025 18:11

Orhangazi'de hak sahipleri evlerine kavuştu

TOKİ tarafından Bursa Orhangazi Arapzade Mahallesi'nde yapımına başlanan 168 sos ...

TOKİ, 37 İlde 252 arsa için açık artırma düzenliyor
  • 10.12.2025 11:41

TOKİ, 37 İlde 252 arsa için açık artırma düzenliyor

TOKİ, 25 Aralık 2025 tarihinde açık artırma yöntemiyle 252 arsa satacak. ...

Bakan Kurum ve Başkan Sungur, Hatay'da incelemelerde bulundu
  • 09.12.2025 17:34

Bakan Kurum ve Başkan Sungur, Hatay'da incelemelerde bulundu

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Hatay'da incelemelerde ...