maritbet girişmaritbet
19. GYODER Gayrimenkul Zirvesi 6 Kasım’da

19. GYODER Gayrimenkul Zirvesi 6 Kasım’da

Türkiye gayrimenkul sektörünün başlıca buluşma noktası GYODER Gayrimenkul Zirvesi, bu yıl 19. kez düzenleniyor. Sektörün tüm paydaşlarını bir araya getiren 19. GYODER Gayrimenkul Zirvesi, 6 Kasım 2024 tarihinde Rixos Tersane İstanbul’da tüm sektöre “Yeniden Başlat” mesajını verecek.

25. yılını kutlayan gayrimenkul sektörünün çatı kuruluşu GYODER tarafından 2000 yılından bu yana düzenlenen ve bir marka haline gelen GYODER Gayrimenkul Zirvesi, bu yıl 19. kez 6 Kasım 2024 tarihinde Rixos Tersane İstanbul’da düzenlenecek. 19. GYODER Gayrimenkul Zirvesi’nin ana teması ‘Yeniden Başlat’ çağrısıyla vurgulanıyor.
 
19. GYODER Gayrimenkul Zirvesi’nde, sektörün dünü, bugünü ve yarını masaya yatırılacak. Alanında uzman ulusal ve uluslararası konuşmacıların, panelistlerin katılacakları zirvede, sektördeki gelişmeler, yenilikçi yaklaşımlar ve geleceğe dair öngörüler tartışılacak.

GYODER Başkanı Neşecan Çekici zirveye ilişkin yaptığı açıklamada, “Bu yıl zirvemizin ana temasını kararlı bir çağrıda bulunmak üzere ‘Yeniden Başlat’ ifadesine odakladık. Sadece Türkiye’miz değil dünya da sürekli bir değişim içerisinde. Alışkanlıklarımız, yaşam tarzımız ve hatta hayallerimiz her gün yeniden tanımlanıyor. Biz de bu değişim dalgasını yakalamalı, sektör olarak “yeniden” kelimesini rehberimiz kılmalıyız. Hatalarımızdan dersler çıkarmalı, gayrimenkulün yeniden kalkınmanın öncüsü olduğu bir yol çizmeliyiz. Derin bir nefes alarak işimizi “Yeniden Başlat”alım diyoruz! Bilgisayar düzeneğinde “yeniden başlat” düğmesine bastığımızda sistem tazelenerek açılır önümüzde… Bu benzetmeden hareketle, biz de “Yeniden Başlat” çağrımızla sektörün güncel durumunun yanı sıra umutlarımızı ve hayallerimizi de tazeleyeceğiz. Şimdi, geçmişin gücüyle geleceğe yürümek, yarının gayrimenkulünü bugünden inşa etmek için, 25. kuruluş yılımızda yeniden başlama zamanı” diye konuştu.

GYODER Hakkında: GYODER, 1999 yılında, Türkiye’deki gayrimenkul yatırım ortaklıklarının (GYO) mevcut ve kurulum aşamasındaki temsilcileri tarafından kuruldu. ‘Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu’ sıfatıyla gayrimenkul sektörünü teknoloji, tasarım ve doğa ile daha da yakınlaştırmak, sektörün gelişimine katkıda bulunarak tüm alt açılımlar için değer yaratmak misyonuyla ilerledi. GYODER’in vizyonu ise; gayrimenkul sektörüne fikir önderliği yapan çatı kuruluş kimliğiyle sahip olduğu uzmanlık, tecrübe ve birikimle sektörü geleceğe taşımak. “Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu” GYODER, 22 Haziran 2021 tarihinde düzenlenen 21. Olağan Genel Kurul Toplantısında, GYODER’in açılımının genişletilmesine, kurum kimliğinin günümüz çizgisine taşınarak daha çağdaş bir yapıya bürünmesi gerektiğine duyulan inançla, Derneğin markalaşma sürecini kolaylaştırmak ve algısını güçlendirmek amacıyla ismini Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği olarak değiştirmiştir. GYODER, gayrimenkul sektörünün gelişimini desteklemek, sektöre kalite, kontrol ve eğitim konularında standartlar getirmek amacıyla her gün güçlenerek yoluna devam etmektedir.

https://www.gyoder.org.tr/

Yorum Yaz

Benzer Haberler

19. GYODER Gayrimenkul Zirvesi 6 Kasım’da
  • 05.09.2024 17:04

19. GYODER Gayrimenkul Zirvesi 6 Kasım’da

Türkiye gayrimenkul sektörünün başlıca buluşma noktası GYODER Gayrimenkul Zirves ...

Bakanlıktan kiranın altın ile ödenmesine ilişkin açıklama
  • 29.08.2024 11:00

Bakanlıktan kiranın altın ile ödenmesine ilişkin açıklama

Hazine ve Maliye Bakanlığı, bazı basın ve yayın organlarında, "kira bedellerinin ...

İlan siteleri "doğrulanmış ilan" için hazırlanıyor
  • 28.08.2024 16:36

İlan siteleri "doğrulanmış ilan" için hazırlanıyor

Emlak ilan siteleri Ticaret Bakanlığınca 15 Eylül'den itibaren devreye alınacak ...

TEMF Başkanı Taylan: "Sosyal medya gayrimenkul ilanları da denetlenecek"
  • 20.08.2024 15:22

TEMF Başkanı Taylan: "Sosyal medya gayrimenkul ilanları da denetlenecek"

Türkiye Emlak Müşavirleri Federasyonu Başkanı Hacı Ali Taylan, doğrulanmış ilan ...

Emlak vergisinde inşaat maliyet bedelleri belirlendi
  • 16.08.2024 17:19

Emlak vergisinde inşaat maliyet bedelleri belirlendi

Emlak vergisine esas olmak üzere gelecek yıl için bina metrekare normal inşaat m ...

10 soruda 'doğrulanmış ilan' düzenlemesi!
  • 15.08.2024 16:27

10 soruda 'doğrulanmış ilan' düzenlemesi!

Ticaret Bakanlığı'nın emlak sektörüne uygulayacağı 'doğrulanmış ilan' düzenlemes ...