8. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi sektörü buluşturacak
‘Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi, bu yıl ‘Geleceğe Yatırım: Dijital Dönüşüm’ temasıyla Hilton Bomonti Hotel’de yapılacak.
Türkiye İMSAD'ın hayata geçirdiği, sektörün en büyük etkinliklerinden biri olarak kabul edilen ‘Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi, bu yıl ‘Geleceğe Yatırım: Dijital Dönüşüm' temasıyla Hilton Bomonti Hotel'de yapılacak. Toplam üretimi, dış ticaret hacmi ve istihdamdaki payının yanı sıra etkili birçok sektörle yakın ilişkisinden dolayı ülke için stratejik öneme sahip inşaat malzemesi sektörünün çatı örgütü Türkiye İMSAD, ‘8. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi' ile sektöre yine yön verecek.
Zirvede, bilişim çağında var olabilmek için, sektör olarak bu sürecin nasıl yönetilmesi gerektiği, geleceğin şehirleri, fabrikaları ve binalarının nasıl olacağı ve gelişim sürecinde ihtiyaçlara cevap verecek teknolojik çözümler masaya yatırılacak. İş, ekonomi, medya ve siyaset dünyasının önde gelen isimlerinin konuşmacı olarak yer alacağı ‘8. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'nde sektörün her kesiminden 500'ü aşkın katılımcı buluşacak. İki oturum, dört sunum, iki söyleşi programı ve ödül töreninin yapılacağı ‘8. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'nin her oturumunda, alanında uzman isimler, değerlendirmelerini katılımcılarla paylaşacak.
Sektörü gelecekte neler bekliyor?
2 oturumun yer alacağı Zirve'nin “Geleceğe Yatırım Oturumu”nda; ‘Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri', ‘Sanayide Dönüşüm İhtiyaçlarımız, Eksiklerimiz', ‘Dönüşüm Sürecinde Eğitime Yatırımın Önemi/e-eğitim'de Ne Durumdayız?' ‘Markaların Geleceği Dijital Pazarlamanın Elinde mi?' konu başlıkları yer alacak. “Dijital Dönüşüm Oturumu”nda ise ‘Mimaride Dijitalleşme', ‘BIM', ‘3D Printing', ‘Sanayi 4.0', ‘Sanayide Dijitalleşme', ‘Türkiye Dijital Dönüşümün Neresinde?' konu başlıklarıyla son gelişmeler değerlendirilecek. Ayrıca 4 farklı sunum ve 2 söyleşi programına yer verilecek Zirve'de ‘Döngüsel Ekonominin Neresindeyiz?', ‘Dijitalleşme Sürecinde Değişen Yönetim Anlayışı', ‘Geleceğin akıllı/dijital fabrikaları nasıl olacak/olmalı?', ‘Dijital Dönüşümün Getireceği Siber Tehditlerle Nasıl Mücadele Etmeliyiz? gibi sorulara da cevap aranacak.
Yorum Yaz