maritbet girişmaritbet
AJDA PEKKAN’IN AŞK YUVASI

AJDA PEKKAN’IN AŞK YUVASI

Kısa bir sürede villadan Rüya Rezidans Yaşlı Konukevi’ne dönüştürülen yapı, Türkiye’nin Huzurevi başlığı altındaki ilk sosyal girişimcilik projesi olma özelliğini de taşıyor.

Ajda Pekkan'a yıllar önce Yıldırım Aktuna tarafından hediye edilen lüks villa yıllar sonra ekonomiye tekrar kazandırıldı. Beykoz-Riva-Polonezköy üçgeninde bulunan Mahmut Şevket Paşa Köyü'nde kısa bir süre önce hizmete açılanTürkiye'nin ilk Yaşlı Konukevi Turizmi sektörünün temsilcisi olma  özelliğini taşıyan Rüya Rezidans Yaşlı Huzurevi kısa bir sürede villadan bir huzurevine dönüştürüldü.

Rüya Rezidans Yaşlı Konukevi, Türkiye'nin Huzurevi başlığı altındaki ilk sosyal girişimcilik projesi olma özelliğini taşıyor.

Ajda Pekkan'ın da eski villası olan yeni huzurevi konseptlerini ziyaret etmeye beklediklerini ifade eden hem proje hem de işletme sahibi Birgül Güven, Rüya Rezidans'ın da şu an hali hazırda birden fazla projesinin olduğunu ve gerekli alt yapı çalışmalarını tamamladığını ifade etti.

Yurt içinden de kendilerine ciddi miktarda talep geldiğini ifade eden Güven, “Türkiye turizmi ile ciddi isim yapmış bir ülke. Yapılan araştırmalar ve kamuoyu yoklamaları gösteriyor ki, yurt dışındaki insanlar kendi ülkelerindeki bir huzurevi yerine, ülkemizdeki huzurevlerini tercih ediyorlar. Ciddi bir potansiyele sahibiz, ülkemizde ciddi oranda bir yaşı ilerlemiş turist gelebilir. Bu sektör kısa sürede çok büyüyecek, birçok uluslar arası şirketin gözü yatırımcılar için gerekli düzenlemelerin yapılması üzerinde.” şeklinde görüş bildirdi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ajda Pekkan, Kıbrıs’ta gayrimenkul yatırımı yaptı!
  • 21.04.2022 11:52

Ajda Pekkan, Kıbrıs’ta gayrimenkul yatırımı yaptı!

Ajda Pekkan, yavru vatan Kıbrıs’ta, Akacan Holding’in yeni projesi Akacan Royal ...

Samsun Demir, Ajda Pekkan'a İstanbulkart hediye etti
  • 06.04.2022 13:08

Samsun Demir, Ajda Pekkan'a İstanbulkart hediye etti

76 yaşındaki Ajda Pekkan'a yapımcısı Samsun Demir'den sürpriz bir hediye ile İst ...

Ajda Pekkan ''Metro ve metrobüse binmedim, Marmaray'ı çok merak ediyorum''
  • 04.04.2022 12:14

Ajda Pekkan ''Metro ve metrobüse binmedim, Marmaray'ı çok merak ediyorum''

Ünlü şarkıcı Ajda Pekkan, metro, metrobüs ve Marmaray'a hiç binmediğini ve özell ...

Ajda Pekkan, villasına dikim atölyesi kurdu!
  • 21.01.2022 09:54

Ajda Pekkan, villasına dikim atölyesi kurdu!

Mağaza mağaza gezip sahne kıyafeti aramaktan yorulan Ajda Pekkan süper lüks vill ...