maritbet girişmaritbet
Antalya Ticaret Odası üyeleri Kuzey Afrika'ya inşaat sefer yaptı!

Antalya Ticaret Odası üyeleri Kuzey Afrika'ya inşaat sefer yaptı!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, Antalya bölgesindeki yapı firmalarının yurt dışı pazarlara açılmasını sağlamak amacıyla hayata geçirilen, Ekonomi Bakanlığı-UR&GE destekli "Antalya Yapı Sektörünün Türkiye ve Yurtdışı'nda Yapılandırılması" projesinin ilk yurtdışı seyahat programı Cezayir'e gerçekleşti

ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Dinç, Ekonomi Bakanlığı'ndan Bünyamin Kutlu ve Uzman M. Emin Torunoğlu ile Projede bulunan 9 firma temsilcileri Cezayir'de iş adamlarının yoğun ilgisiyle karşılandı. 

Cezayir Ticaret Müşaviri Hasan Aslan'ın da eşlik ettiği seyahat kapsamında Cezayir Büyükelçimizin teşrifleriyle Cezayir'de faaliyet gösteren Türk firmalarının üst düzey yetkilileri akşam yemeğinde bir araya geldi. Heyet daha sonra Cezayir'deki Türk yatırımcılar ile önemli inşaat projeleri hakkında bilgi edinmek amacıyla ziyaretler gerçekleştirdi. Temaslarda Antalyalı firmalar Cezayirli firmalar ile bir araya gelerek ikili görüşmeler gerçekleştirdi. Antalya Heyeti'nin Cezayir'de 250'ye yakın yerel firma ile buluştuğu belirtilirken, görüşmelerin her iki taraf için de son derece verimli geçtiği ifade edildi. Antalya Heyeti, yoğun Cezayir programının ardından 11 Haziran Salı günü Fas'a hareket etti. 

Antalya Akdeniz Güncel

Yorum Yaz