maritbet girişmaritbet
Demirli Yapı, Twinstar Yakacık ile yerini sağlamlaştırıyor

Demirli Yapı, Twinstar Yakacık ile yerini sağlamlaştırıyor

Demirli Yapı tarafından İstanbul’un balkonu olarak nitelendirilen Yakacak’ta gerçekleştirilen Twinstar Yakacık'ta satışlar başladı

Demirli Yapı tarafından İstanbul'un balkonu olarak nitelendirilen Yakacık'ta gerçekleştirilen Twinstar Yakacık, bölge ortalamasının altında fiyatlarla başladığı satışlar ile yatırımcılarına kazandırmaya devam ediyor. Demirli Park'ta konut alıcılarına yüzde 300 oranında kazandıran Demirli Yapı 2006'dan bu yana 80 milyon liralık bir ciro oluşturdu. Geçtiğimiz hafta temeli atılan Twinstar Yakacık ise 18 ay sonra teslim edilecek. Toplam 6 bin 113 metrekare arsa üzerine inşa edilen projede toplam 22 bin metrekare inşaat alanı bulunacak. Demirli Yapı'nın 36 yıldan bu yana taviz vermediği inşaatçılık anlayışı ile Aydos Ormanları kıyısında inşa edilen proje, zemin kattan itibaren deniz manzarasına hakim bir noktada yer alıyor. 120 konutun yer alacağı projede satışlara başladığını belirten Demirli Yapı Satış ve Pazarlama Müdürü Celal Demirli, 20 konutun ön talep sürecinde satıldığını ifade etti. Fiyatların lansman döneminde 2 bin 550 lira ile 2 bin 750 lira arasında yer alacağını söyleyen Demirli, bu fiyatların 15 gün geçerliliğini koruyacağını belirtti. Demirli Yapı'nın 36 yıllık bir firma olduğunu söyleyen Demirli, bu zamana kadar 1400 konutun sahiplerine teslim edildiğini vurguladı. 

Yakacak ve Bağdat Caddesi gibi lokasyonlarda butik projeler gerçekleştirdiklerini söyleyen Demirli, yıl içinde farklı projelere başlayacaklarını da haberini verdi. Toplam 180 konutlu Yakacık Twins ile yola devam edeceklerini söyleyen Demirli, “Yakacık Twins'in arsasını aldık, ruhsat işlemlerine devam etmekteyiz. Yakında başlarız. Bu projeyle yakın bir noktada 40 konuttan oluşan butik bir projemiz daha var. Satışları bitti, inşaatı da bitmek üzere. Buna ilave olarak Bostancı'da 16 konutlu ve 7 ticari üniteden oluşan bir başka proje daha var. Ona da 2 aya kadar başlayacağız” dedi.  

Kentsel dönüşü alanları ile ilgilendiklerini de altın çizen Demirli, “Kartal'da 4 bin 500 metrekarelik bir arsa aldık. Ayrıca 14 dönümlük bir başka alanla ilgi olarak çalışmalarımız da devam ediyor. Fikirtepe'de ise somut bir gelişme olmadı ama yine irtibattayız” diyerek sözlerini noktaladı.

Hüseyin Belibağlı Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Celal Demirli 'Twinstar'ın tamamı deniz manzaralı'
  • 04.02.2014 15:00

Celal Demirli 'Twinstar'ın tamamı deniz manzaralı'

Demir Yapı Satış ve Pazarlama Müdürü Celal Demirli, Twinstar Yakacık projesinin ...

Twinstar Yakacık basın lansmanı yayında
  • 04.02.2014 14:25

Twinstar Yakacık basın lansmanı yayında

Demirli Yapı Twinstar Yakacık projesinin basın lansmanı emlaktasondakika.com far ...

Twinstar Yakacık tanıtım filmi için tıklayın
  • 04.02.2014 13:53

Twinstar Yakacık tanıtım filmi için tıklayın

Twinstar Yakacık projesinin tanıtım filmi emlaktasondakika.com farkıyla yayında ...

Twinstar Yakacık örnek daire görselleri
  • 04.02.2014 15:23

Twinstar Yakacık örnek daire görselleri

Demirli Yapı tarafından inşa edilen Twinstar Yakacık projesinden örnek daire gör ...

Twinstar Yakacık proje görselleri
  • 04.02.2014 13:58

Twinstar Yakacık proje görselleri

Demirli Yapı tarafından inşa edilen Twinstar Yakacık projesinden kareler ...

İdris Demirli, Park Plus projesini tanıttı!
  • 12.05.2017 14:46

İdris Demirli, Park Plus projesini tanıttı!

Demirli Yapı Yönetim Başkanı İdris Demirli, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda hayat ...