maritbet girişmaritbet
Dijital çağın, dijital pazarlama çözümleri olur!

Dijital çağın, dijital pazarlama çözümleri olur!

"Dijital dünyaya dair aradığınız ne varsa YB Dijital’de hepsi var." diyerek sektöre adım attılar...

Dijital çağ olarak adlandırabileceğimiz içinde bulunduğumuz yüzyıl her geçen gün hızla yenileniyor. Teknoloji gelişiyor ve değişiyor. Bunun yanı sıra çözümlerimizde bir o kadar dijital oluyor. 

Yeni bir oluşum olarak YB Dijital, yeni dünyada size 360 derece dijital pazarlama çözümleri sunuyor. Dijital Reklam Planlama ve Satın Alma Ajansı şeklinde tanımlanan YB Dijital, Kampanya reklam stratejisinden, site tasarımına, kampanya zamanlamasından, bütçe planlamasına kadar, tüm proje kalemlerinde çözüm ortağınız oluyor.

Büyük ölçekli şirketler ile çalışıyor

YB Dijital, şu an Ferko Signature, Nuhoğlu – Gülsa / Yenitepe , Nuhoğlu – Gülsa / KüçükkuyuPort, Balance Güneşli, Kale Endüstri Holding, Mutlucan Tuz Holding, BMK Group gibi büyük ölçekli şirketlerin, özel projelerinin tamamına dijital planlama hizmeti veriyor.

YB dijital medya planlama ajansı, sadece dijital dünyada hızı kesilmeyen gelişmeleri takip ederek müşterilerine sunmuyor, aynı zamanda tüm gelişmeleri, iş ve ticaret dünyasındaki müşterilerine yansıtıyor ve fark edilir ayrıcalıklar sunuyor.

Çözüm ortağınız oluyor

Artık ürününüzü satmak, hizmetinizi tanıtmak, pazar payınızı hem korumak hem de arttırmak ve markanızı konumlandırmak için eskisinden çok daha fazla rekabet gücüne ihtiyacınız var. Bu aşamada dijital medya ajansınız olarak YB Dijital, sizi çözüm ortaklığına davet ediyor. 

YB Dijital olarak, markanızın satış stratejilerine ulaşması, tek bir muhatap ile tüm dijital reklam kampanyanızın gerçekleşmesini, hatta beklentinizin de üzerinde bir sonuç elde etmeniz için çalışıyor. 

Başarı hikayeleri

YB Dijital'in Google Adwords, Search Engine Marketing & Search Engine Optimization, Branding, Google Adsense, Remarketing gibi yönetiminde başarı hikâyeleri var. Mobil'de Türkiye'nin en iyi projelerini oluşturan 360' stratejik planlama ekibiyle birlikte ilerleyen YB Dijital, Sosyal Medya Yönetiminde, müşterilerin ihtiyaçları ve hedefleri doğrultusunda butik çalışmalar yapıyor. Özellikle Twitter, Facebook ve Linkedin'de farklı kurgularla ilerliyor.

Doğru mecra, doğru reklam

Dijital planlarında, doğru mecrayla doğru reklam modelini birleştiren YB Dijital, Verilere dayanmayan hiçbir fikri sunmuyor. “Ölçülemiyorsa, işe yaramıyor” diyor, ölçüldüğünde performans göstermiyorsa, hedef kitle dışında bırakıyor.

http://www.ybdijital.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Dijital çağın, dijital pazarlama çözümleri olur!
  • 30.08.2014 16:59

Dijital çağın, dijital pazarlama çözümleri olur!

"Dijital dünyaya dair aradığınız ne varsa YB Dijital’de hepsi var." diyerek sekt ...