maritbet girişmaritbet
Diyar Group konut sektörüne girdi

Diyar Group konut sektörüne girdi

Diyar Gruop Yönetim Kurulu Başkanı Ali Karakaş, "Lotus İnşaat" ile konut sektörüne girdiklerini açıkladı.

Çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren birimlerinin şirketleşme süreçlerini tamamlayıp bu yıla Diyar Group olarak giriş yaptıklarını ifade eden Ali Karakaş, son olarak 'Lotus İnşaat' şirketiyle faaliyet alanları arasına konut yapımını da eklediklerini dile getirdi.

Profesyonel kadrolanyla kurumsallaşma yolunda büyük gelişmeler kaydettiklerini belirten Diyar Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Karakaş "Bölgenin en ciddi firmaları arasında hak ettiğimiz yeri, yürüttüğümüz kalite ve hizmette en iyisi olma yolunda gösterdiğimiz büyük başarı ile alıyoruz" dedi.

Şirketlerinin kurumsal yapılanmasına ciddi yenilikler getirdiklerini belirten Karakaş, gelişen pazarlarda lider konumlarını devam ettirmek ve yeni sektörlere açılmak için bu yıla birimlerinin şirketleşme süreçlerini tamamlayıp Diyar Group olarak girdiklerini açıkladı. Karakaş, şöyle devam etti:

"Dış mekan mobilyalan ve peyzaj işletmesi olan kent mobilyalan birimimizi şirketleştirerek Diyar Peyzaj ve Kent Mobilyalan şirketi olarak hayata geçirdik. Beton boru ve betonarme yapı elemanlan tesisimizin kapasitesini, bu yılın başında modern teknolojik makinelerle yüzde 100 artırmış olduk. Konkasör şantiyemiz de çalışmalanna devam ediyor. Kent ilaçlama, kent temizliği gibi çalışma alanlan olan şehircilik hizmetleri bölgede hizmet sektöründe modern bir çığır açtı. Konutta iddialı ilerleyen inşaat ve yapı birimimiz Lotus İnşaat olarak şimdiden bölgenin en yenilikçi ve yaratıcı inşaat firması olmaya adaydır. Diyar Group, Lotus İnşaat ile alt yapı ve hizmet kalitesini Triad Evleri ile konut sektörüne büyük bir heyecanla taşıyor."

Diyar A.Ş'nin kurulduğu günden bu yana "Üretimde başan ve sürekliliğin teminatı, hizmette dürüstlük ve kalitedir" prensibini felsefe edindiğini sözlerine ekleyen Ali Karakaş, faaliyet gösterdikleri her sektörde öncü ve örnek kuruluş olmayı hedeflediklerini ifade etti.

Kalite ve hizmet standartlarını yükseltmek için sürekli teknolojik ve bilimsel arayışlar içinde olduklarını dile getiren Karakaş, "İnsan kaynaklanmızı en iyi şekilde kullanarak, sürekli proje üreten ve kaliteden ödün vermeyerek günümüz şartlarına uygun üretimde bulunan şirketimiz, farklı bir yönetim anlayışı ile sektör ve ulusal alanda rakiplerinin devamlı önünde olma çabası içinde oldu" şeklinde konuştu. Firma olarak sürekliliğin, gelişen çağdaş ve şeffaf yönetim anlayışı ile kurumsallaşmaya bağlı olduğuna inandıklannı söyleyen Karakaş, bunun için tüm yönetim kadrolanyla birlikte profesyonel danışmanlık ve eğitim hizmetleri veren şirketlerden sürekli destek aldıklarım söyledi. Karakaş, "Diyar A.Ş. gerek kadrosu gerek yatırım teknolojisi ve kurum içi sürekli gelişim eğitimleri ve danışmanlık hizmetleri ile bölgede kurumsallaşmış şirket boşluğunu hızla dolduruyor" diye konuştu.

'BÖLGEDE KURUMSAL ŞİRKET BOŞLUĞUNU DOLDURUYORUZ"

Firma olarak sürekliliğin, gelişen çağdaş ve şeffaf yönetim anlayışı ile kurumsallaşmaya bağlı olduğuna inandıklarını söyleyen Ali Karakaş, bunun için tüm yönetim kadrolarıyla birlikte profesyonel danışmanlık ve eğitim hizmetleri veren şirketlerden sürekli destek aldıklarını söyledi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İnşaat malzemesi sanayisinde yıl sonu büyüme bekleniyor
  • 28.06.2024 16:33

İnşaat malzemesi sanayisinde yıl sonu büyüme bekleniyor

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) tarafından düzenle ...

Bina tamamlama sigortası kapsamı genişliyor
  • 10.06.2024 14:37

Bina tamamlama sigortası kapsamı genişliyor

Ön ödemeli konut satış sözleşmelerine ilave olarak 6 Şubat depremi sonrası hız k ...

Nurdağı Devlet Hastanesi'nin yüzde 98'i tamamlandı
  • 03.06.2024 16:55

Nurdağı Devlet Hastanesi'nin yüzde 98'i tamamlandı

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde yap ...

MÜSİAD inşaat tedarikçi günü etkinliği yapıldı
  • 30.05.2024 11:56

MÜSİAD inşaat tedarikçi günü etkinliği yapıldı

Sektörün önde gelen müteahhitlik firmaları ile bu firmalara mal, ürün ve hizmet ...

Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi martta arttı
  • 22.05.2024 10:51

Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi martta arttı

Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi, martta önceki aya göre yüzde 0,1 yükseldi. & ...

Trabzon Şehir Hastanesinin gelecek yıl hizmete açılması planlanıyor
  • 13.05.2024 10:57

Trabzon Şehir Hastanesinin gelecek yıl hizmete açılması planlanıyor

Gelecek yıl hizmete açılması planlanan Trabzon Şehir Hastanesi'nde 900 yatak kap ...