maritbet girişmaritbet
ECCO ilk mağazasını Marmara Forum AVM’de açıyor!

ECCO ilk mağazasını Marmara Forum AVM’de açıyor!

Ecco, 7 Mart 2014’te açacağı ilk mağazasıyla Türk tüketicisi ile buluşuyor. Markanın hedefi bu yıl içinde Türkiye'de 5 mağazaya ulaşmak...

Dünyanın en konforlu, stil sahibi ve teknik olarak gelişmiş ayakkabılarını sunan ECCO, bu yıl içinde açacağı 5 mağaza ile Türkiye pazarına giriş yapıyor. ECCO'nun Türkiye'deki ilk mağazası, 7 Mart 2014'te Marmara Forum alışveriş merkezi içinde açılıyor. 139 m2 olan ilk mağaza; yüksek kaliteli ayakkabılar, çantalar, cüzdanlar ve aksesuarlar ile Marmara Forum'un 1'inci katında yer alacak.

ECCO CEO'su Dieter Kasprzak "Türkiye'nin büyük bir potansiyel pazar olduğunu düşünüyoruz. Planımız önümüzdeki üç yıl içinde 15 zincir mağaza açmak. 2014'de İstanbul'da 5 ECCO mağazası açacağız” dedi. ECCO, 75 milyon nüfus ve yıllık bazda 150 milyon çift ayakkabı pazarına sahip Türkiye'yi Avrupa pazarları arasında en büyük potansiyel olarak görüyor. ECCO ilk yıllarda İstanbul'a fokus olacak ancak orta vadede Ankara, İzmir, Antalya ve Bodrum gibi şehirlerde de fırsatları değerlendirecek. ECCO CEO'su DieterKasprzak "ECCO, önümüzdeki üç yıl içinde, Türk pazarındaki yerini sağlamlaştırmak için yatırım yapacak. Konfor ve kaliteyi bir araya getiren İskandinav tasarımının Türk tüketicisine hitap edeceğine inanıyoruz.” dedi.

Dünyanın en güçlü ayakkabı ve deri imalatçılarından olan tüm üretim aşamalarını kendi tesislerinde gerçekleştiren tek ayakkabı üreticisi ECCO, bu özelliği ile tüketicinin kalıcı bir kaliteye ulaşmasını garantiye alıyor. 2012 yılında dünya çapında toplam ayakkabı satışı 20 milyon çiftten fazla olan ECCO, KasprzakToosbuy ailesinin yönetiminde. 
Başarılı tasarım felsefesini stil ve konfor üzerine inşa eden ve “ayakkabı ayağı takip etmeli” mottosuna sahip ECCO, ayağın ayakkabıya uyum sağlamasındansa, ayakkabının ayağa uyum sağlaması gerektiğini savunuyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

ECCO ilk mağazasını Marmara Forum AVM’de açıyor!
  • 06.03.2014 10:33

ECCO ilk mağazasını Marmara Forum AVM’de açıyor!

Ecco, 7 Mart 2014’te açacağı ilk mağazasıyla Türk tüketicisi ile buluşuyor. Mark ...