maritbet girişmaritbet
Emlaktasondakika.com farkını ortaya koydu!

Emlaktasondakika.com farkını ortaya koydu!

Gayrimenkul sektörü haberciliğinin önde gelen web sitesi emlaktasondakika.com, bir ilke daha imza atarak gayrimenkul sektörünün kurumsal iletişim koordinatörlerini 20 Haziran Çarşamba günü düzenlediği kahvaltıda bir araya getirdi

 

Gayrimenkul sektörü haberciliğinin önde gelen web sitesi emlaktasondakika.com, bir ilke daha imza atarak gayrimenkul sektörünün kurumsal iletişim koordinatörlerini 20 Haziran Çarşamba günü düzenlediği kahvaltıda bir araya getirdi..

Geçtiğimiz aylarda gayrimenkul firmalarının yönetim kurulu üyelerini, genel müdürlerini, satış ve pazarlama müdürlerini bir araya getiren emlaktasondakika.com 15 Haziran Çarşamba günü de düzenlediği kahvaltıda sektörün iletişim koordinatörlerini bir araya getirdi.

Kahvaltının tüm katılımcıları sırayla söz alarak ilk defa böyle bir organizasyona katıldıklarını dile getirdi. Yeşil GYO Kurumsal İlişkiler Koordinatörü Tuba Yeruşan Aydın, "Her zaman basın mensupları bizim misafirimiz olurdu. İlk kez iş dışında bir araya geldik. Gerçekten çok iyi düşünce" dedi.

Sarp Group Medya ve Kurumsal İletişim Direktörü Arzu Güler'de emlaktasondakika.com ekibine bu fikirlerinden dolayı teşekkür ederken, "Hızlı bir çıkış trafiği yakaladınız. Bu başarınızın devamını diliyorum. Gelecekte çok güzel günler sizi bekliyor" diyerek diğer katılımcıların da hislerine tercüman oldu.

Bu kahvaltıların ve tanışma toplantılarının sektörde bir ilk olduğunun önemine vurgu yapan bundan sonra da emlaktasondakika.com Genel Müdür Yardımcısı Fatih Işık bu tür sosyal etkinlikle ağırlık vereceklerini söyledi. Işık, sektörde iddialı bir duruş sergilediklerini ve bu iddianın altını dolduracak tüm işbirliklerine açık olduklarını belirtti.

Konut sektöründe medya ayağı olarak kendilerinin herkes ile tanıştıklarına dikkat çeken Işık, "Biz işin medya ve iletişim ayağı olarak herkesle yakından tanışıyoruz. Fakat aynı lokasyonda proje geliştiren arkadaşlar bile birbirlerini tanımıyorlar. Bu toplantı ile yeni tanışıklıklara, sosyalleşmelere ve yeni işbirliklerine imza atmak istiyoruz. Çünkü insanlar su misali. Yarının ne getireceğini kim bilebilir? Birbiri ile tanışan bu insanlar yarın çok daha büyük projeler imza atabilecek. Bunda bir nebze katkımız olursa kendimizi mutlu hissedeceğiz" dedi.

PATRONLAR DOSTLUK MAÇINDA

Toplantılardan sonra sportif etkinliklere de yönelmek istediklerini belirten Işık, yapacağı organizasyon hakkında bilgi vererek, "Konut sektöründe faaliyet gösteren firma yöneticileri ile bir dostluk futbol karşılaşması düzenleyeceğiz. 20'şer dakikalık iki devreli maçta forma giyecek yönetim kurulu başkanı ve yöneticiler, sektörün birlikteliğini sergileyecek. Yurtiçinde ve yurtdışında bu fotoğraf ile sektörün her konuda olduğu gibi dostlukta da beraberlik içinde olduğunu güven ilişkisini ortaya koymak istiyoruz" diye konuşarak sözlerini bitirdi. www.emlaktasondakika.com, Eylül ayında da inşaat firmaları ile birlikte çalışan halkla ilişkiler şirketleri ile bir yemek düzenleyecek.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Emlaktasondakika.com fark atıyor!
  • 23.06.2012 09:30

Emlaktasondakika.com fark atıyor!

Gayrimenkul sektörü haberciliğinin önde gelen web sitesi emlaktasondakika.com, b ...

Emlaktasondakika.com farkını ortaya koydu!
  • 22.06.2012 10:15

Emlaktasondakika.com farkını ortaya koydu!

Gayrimenkul sektörü haberciliğinin önde gelen web sitesi emlaktasondakika.com, b ...

Emlaktasondakika.com geleneği sürdürüyor!
  • 20.06.2012 16:53

Emlaktasondakika.com geleneği sürdürüyor!

Gayrimenkul sektörü haberciliğinde emin ve dev adımlarla ilerleyen www.emlaktaso ...

emlaktasondakika.com buluşturuyor!
  • 18.06.2012 14:00

emlaktasondakika.com buluşturuyor!

İcraatları ve bakış açısıyla emlak haberciliğinde peş peşe yeni açılımlara imza ...

GAYRİMENKUL PROFESYONELLERİ BULUŞTU!
  • 26.03.2012 15:29

GAYRİMENKUL PROFESYONELLERİ BULUŞTU!

Emlaktasondakika.com, gayrimenkul piyasasının öncü markalarının kurumsal iletişi ...