maritbet girişmaritbet
Erin Heatherton, Antalya'da podyuma çıktı!

Erin Heatherton, Antalya'da podyuma çıktı!

Leonardo DiCaprio’nun sevgilisi ABD’li top model Erin Heatherton, geçen hafta Antalya’da düzenlenen Dosso Dossi Fashion Show’da podyuma çıktı.

Leonardo DiCaprio'nun sevgilisi ABD'li top model Erin Heatherton, geçen hafta Antalya'da düzenlenen Dosso Dossi Fashion Show'da podyumdaydı.

 23 yaşındaki Heatherton, CADDE'ye verdiği röportajda özel hayatını iş olarak gördüğünü itiraf etti ve “Bana göre erkek arkadaşımla ilişkim bir iştir. Sevgiliniz ve mesleğiniz arasındaki dengeyi korumak çok önemli” dedi. Genç model, Hollywood'a da yeşil ışık yaktı...

Sizi Victoria's Secret meleği olarak tanıdık. Bu moda şovu size ne kazandırdı?

Victoria's Secret beni pek çok açıdan değiştirdi. Bu şov, performansa dayalı. Benim bu konuda ilk deneyimim oldu. Burada sizin kişiliğiniz büyük önem taşıyor. Ancak kişisel özellikleriniz sayesinde parlıyorsunuz. Kendime güvenim gelişti diyebilirim. Neler yapabileceğimi gördüm. Kendimi tanımamı sağladı. Artık sahneye çıkıp şovun bir parçası olarak insanları eğlendirebileceğimi biliyorum. Bu çok güzel bir duygu.

Bu moda şovunda baş melek olmak size ne ifade ediyor?

Bu çok büyük bir onur. Bunu hayal bile edemezdim. Bu konuma gelen çok az kişi var. Ben onlarla çalışma şansı buldum. Özellikle Adriana Lima ve Alessandra Ambrosio'dan çok şey öğrendim. Diğer meleklerle çalışmak da büyük bir keyif, kendi performansımı ortaya koyarken onlardan ilham alıyorum. Orası muhteşem bir ortam.

 Antalya'da Dosso Dossi Fashion Show için neler söyleyeceksiniz?

Bana kalırsa Dosso Dossi, Türkiye'nin Victoria's Secret'ı. Bu sayede Türkiye'de ilk kez çalışma fırsatı buldum. Büyük bir organizasyon. Büyük bir parti oldu. Çok heyecan vericiydi. Victoria's Secret şovuna çıkacak gibi heyecanlıydım.

Kariyerinize dair planlarınız nedir? Sizi Hollywood'da görecek miyiz?

Ben açık fikirli bir insanım. Şu an yaptığım işi seviyorum ama gelecekte Hollywood filmlerinde yer almak harika olur. Tabii, şu an için bunu planlamak çok zor. Ben bir aile kurmak istiyorum. Olayları akışına bırakmayı seviyorum. Planlama yapmadan kendiliğinden gelişmesini umuyorum. Şu an tek hedefim, işimi en iyi şekilde yapmak.

Sizi henüz Vogue Amerika'da görmedik. Vogue dergisinde kapak kızı olmak, bir model için ne anlamı var?

İtalyan Vogue dergisinde kapak kızı oldum. Bu derginin kapağında kendi fotoğrafınızı görmek büyük bir onur. Moda dünyasında gelebileceğiniz en üst nokta. Bir gün Vogue Amerika'da kapak kızı olmayı çok isterim.

 Bir model olarak çok seyahat etmek gerekiyor. Özel hayatınızla işiniz arasında denge kurmak zor oluyor mu?

Evet, hiç durmadan seyahat ediyorum. İşime çok zaman ayırmak ve mesleğim için sürekli uzaklara gitmek, özel hayatımdaki kişinin ve arkadaşlarımın değerini bilmemi sağlıyor. Bana göre erkek arkadaşımla ilişkim de bir iştir. Sevgiliniz ve mesleğiniz arasındaki dengeyi korumak çok önemlidir. Çünkü beni erkek arkadaşım mutlu ediyor. Beni arkadaşlarım ve ailem mutlu ediyor. Çok seyahat ediyorsanız, ilişkilerinizi korumak için çaba göstermek size düşüyor. Uzakta olunca sürekli onları aramaya ve her an bağlantıda olmaya büyük özen gösteriyorum.

“Türkiye'nin büyülü bir güzelliği var”

Türkiye'nin güzelliği beni çok şaşırttı diyebilirim. Büyülü bir güzelliği var. İlk defa geliyorum. Çok heyecan verici oldu benim için. Antalya inanılmaz hoş. Çok şanslı bir insan olduğumu düşünüyorum. Çok mutluyum. Burada insanlar sıcakkanlı ve güler yüzlü. Her şey mükemmel. Adriana Lima bana Türkiye'de çalışmayı ne kadar çok sevdiğini anlattı. Buraya tekrar tekrar gelmekten büyük keyif aldığını söyledi. Türkiye'de çok güzel vakit geçirmiş. Türkleri çok seviyor. İklimin de güzel olduğunu söylemişti.

“Yoksulluğu eğitimle yenebiliriz”

Erkek arkadaşınız Leonardo DiCaprio çevreci adımlarıyla dikkat çekiyor. Bu konuda ortak çalışmalarınız var mı?

Bu konu ortak noktalarımızdan biri. Ben ‘Global Poverty Project'e destek veriyorum. Bu dönemde sadece bu konuya odaklanmaya çalışıyorum. Yoksulluk, dünyanın en önemli sorunlarından biri. Dünyada 1 milyar 400 milyon kişi, büyük bir fakirlik içinde yaşıyor. Benim de destek verdiğim bu organizasyon, fakirlikle mücadele ediyor ve zor şartlarda yaşayan insanlar için projeler üretiyor. Bu konudaki tek anahtar eğitim. Eğitime ulaşımı kolaylaştırmak çok önemli. Bu sene Hindistan'a gideceğim. Orada gelecek beş yıllık bir vizyon değerlendirilmesi yapılacak.

GÜNE ERKEN BAŞLIYOR

“Sabahları çok erken kalkıyorum. Genel olarak saat 05.30-06.00 gibi uyanıyorum. Çekimler varsa değişebiliyor. Eğer kumsalda çekim yapılacaksa güneşin doğuşunu kaçırmamak için saat 04.00 gibi ayakta oluyorum. Bazen işe başlamadan önce koşuyorum ve yoga yapıyorum. Onun için güne hep erken başlıyorum.!

Neşe Mesutoğlu/Milliyet

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Erin Heatherton Antalya'yı çok sevdi!
  • 19.06.2012 10:19

Erin Heatherton Antalya'yı çok sevdi!

Victoria's Secret Modeli Erin Heatherton da diğer melekler gibi Türkiye'yi çok s ...

Erin Heatherton, Antalya'da podyuma çıktı!
  • 12.06.2012 09:45

Erin Heatherton, Antalya'da podyuma çıktı!

Leonardo DiCaprio’nun sevgilisi ABD’li top model Erin Heatherton, geçen hafta An ...

Erin Heatherton ile Anna Chapman Antalya'ya gelecek!
  • 26.05.2012 14:42

Erin Heatherton ile Anna Chapman Antalya'ya gelecek!

Tekstil fuarı ve show organizasyonu Dosso Dossi Fashion Show'un, 7-14 Haziran 20 ...