maritbet girişmaritbet
Galata İş Melekleri'nden Mapps Konut Yönetim Platformu'na yatırım!

Galata İş Melekleri'nden Mapps Konut Yönetim Platformu'na yatırım!

Melek yatırımcı kavramının Türkiye’deki en önemli temsilcilerinden Galata İş Melekleri üyeleri, site yaşamında hayatı kolaylaştıran, site sakinlerinin tüm ihtiyaçlarının internet ve mobil platform üzerinden yönetilmesini sağlayan Mapps Konut Yönetim Platformu'na yatırım yaptı

Aslı Tuana Yazıcı Ergüven, Mehmet Karlıdağ, Yusuf Natan ve Vedat Karako'nun girişimciliği ile konut sakinleri ve yönetimlerinin kullanımına yönelik olarak geliştirilen Mapps, site apartman yaşamını benzersiz bir deneyim haline getirirken verilen hizmetin kalitesini artırmaya da imkan tanıyor.

Galata İş Melekleri Başkanı Emre Kurttepeli, "Mapps, konut ve site yönetimini kolaylaştırarak verimliliği artırmaya yönelik uygulamalar geliştiriyor. Bu sebeple Mapps'in hizmetleri, hem evde oturanlar hem de apartman/site yönetimi için büyük bir katma değer yaratıyor. GBA üyeleri olarak, Türkiye'deki bu açığı görüp iş fırsatına döndüren Mapps'e yatırım kararı aldık" açıklamasında bulundu.
 
Mapps, sitelere paket ve gönderi takibi, teknik destek ve temizlik talebi yönetimi, yönetim duyuruları, sosyal tesis rezervasyon yönetimi, concierge hizmetleri, kuru temizleme, taksi, çiçekçi, bakkal, etkinlik organizasyon, araç kiralama gibi birçok farklı hizmetler sağlayarak hayatı kolaylaştırıyor.
 
Kullanıcılar, Mapps'in kendilerine sunduğu tüm imkanlardan, web üzerinden ve mobil uygulamalar aracılığıyla cep telefonlarından yararlanabiliyorlar. 
 
www.mapps.com.tr
 
Notlar:
GBA: Zamanlarını ve paralarını; yeni, ileri teknoloji start up şirketlerine yatırım yapan girişimci, yönetici ve melek yatırımcılardan oluşan Galata İş Melekleri (GBA), bünyesinde “dijital endüstrisi”ni ilk elden bilen başarılı girişimcileri barındırıyor. Başkanlığını Emre Kurttepeli'nin yürüttüğü Galata İş Melekleri'nin ana amacı Türkiye'deki  teknolojiye dayalı girişimciliği ve melek yatırımcılığı desteklemek ve geliştirmektir. GBA'nin üyeleri arasında Mynet gibi sektörün öncü online portalı, Markafoni gibi Türkiye'nin en önemli e-ticaret sitesi, başarısı sayesinde, büyük bir marka olan Ebay tarafından satın alınan Gittigidiyor gibi Türkiye'nin en büyük e-ticaret platformu ve Yemeksepeti.com gibi kendi alanında kategori yaratmış, benzersiz online yemek sipariş sitesinin kurucuları yer alıyor. Airties, Pozitron, Vepa Grup, 41-29 ve DBI Dijital Büro, Reklam Z, Galata İş Melekleri'nin kendi sektöründe öncü diğer önemli yatırımcı üyeleri arasında bulunuyor.
 
www.galatabusinessangels.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Türk müteahhitlerden Kalkınma Yolu Projesi'nde yıllık 5 milyar dolarlık iş beklentisi
  • 24.07.2024 10:21

Türk müteahhitlerden Kalkınma Yolu Projesi'nde yıllık 5 milyar dolarlık iş beklentisi

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB), Kalkınma Yolu Projesi'nin Türk firmalar tara ...

Mostar Köprüsü'nün yeniden yapılışının 20'nci yılı kutlandı
  • 24.07.2024 09:57

Mostar Köprüsü'nün yeniden yapılışının 20'nci yılı kutlandı

Mimar Sinan'ın talebesi Mimar Hayrettin tarafından 1566'da inşa edilen ve Bosna ...

Türkiye'nin rüzgar enerjisi kurulu gücü 13 bin megavat sınırında
  • 22.07.2024 11:21

Türkiye'nin rüzgar enerjisi kurulu gücü 13 bin megavat sınırında

Türkiye’nin 110 bin megavata ulaşan elektrik kurulu gücünün yaklaşık 13 bin mega ...

Haziranda 79 bin 313 konut satıldı
  • 17.07.2024 11:06

Haziranda 79 bin 313 konut satıldı

Türkiye genelinde ipotekli konut satışları haziranda geçen yılın aynı ayına göre ...

Dünya nüfusu 8 milyarı aştı
  • 09.07.2024 15:58

Dünya nüfusu 8 milyarı aştı

Dünya Nüfus Günü'nde toplam dünya nüfusu 8.04 milyar olarak açıklanırken Türkiye ...

Türksat 6A'nın uzay yolculuğu başladı
  • 09.07.2024 09:05

Türksat 6A'nın uzay yolculuğu başladı

Türkiye'nin yerli ve milli haberleşme uydusu Türksat 6A'nın uzaya fırlatılması, ...