maritbet girişmaritbet
Günep, iş merkezlerine yeni konsept getiriyor

Günep, iş merkezlerine yeni konsept getiriyor

Günep Yapı, 12 yıldır yer aldığı inşaat sektöründe bugüne kadar yaklaşık 100 milyon civarında bir yatırımla, 400'ün üzerinde bağımsız bölümlerden oluşan, farklı mimarili büyük yapılara imza attı

Günep, iş melezlerine yeni konsept getiriyor Mobilya ana bayiliğinden, perakende mağazacılığa, inşaattan, tanma kadar birçok alanda hizmet veren Günep Grup bünyesindeki Günep Yapı, 12 yıldır yer aldığı inşaat sektöründe bugüne kadar yaklaşık 100 milyon civarında bir yatırımla, 400'ün üzerinde bağımsız bölümlerden oluşan, farklı mimarili büyük yapılara imza attı. 

4. DEV İŞ MERKEZİ 

Yapılarında 'prestij' ve 'farklılık' kavramlarını ön plana çıkaran Güney Yapı, bugüne kadar 176 civarında daire ve 210 civannda ofisi Adanalının hizmetine sundu. Günep Grup Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Öksüzkaya, şimdi de yeni projeleri Ziyapaşa İş Merkezi için kolları sıvadıklarını söyledi. 

Öksüzkaya, Günep Plaza, Günep Panaroma ve 2015 yılında hizmete girecek Günep Kuruköprü İş Merkezi'nden sonra Ziyapaşa İş Merkezi projelerine başlayacaklarını duyurdu. Başarılı sonuçlarla gücünü ve kalitesini kanıtlayan Güney Yapı'nın Kuruköprü İş MerkeziTyte sektörde büyük bir adım daha attığını kaydeden Öksüzkaya, Yaklaşık 15 milyon dolarlık bir yatınm ile Reşatbey'de hayata geçirdikleri Günep Panorama'nın farklı mimarisi ile dikkat çektiğini, Kuruköprü ve yeni projeleri olan Ziyapaşa İş Merkezi'nin de bu denli ilgi göreceğini söyledi. 

Öksüzkaya, bugüne kadar yaklaşık 100 milyon civarında bir yatırımla, 400'ün üzerinde bağımsız bölümlerden oluşan, farklı mimarili büyük yapılara imza attıklarını da bildirdi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Günep, iş merkezlerine yeni konsept getiriyor
  • 23.02.2014 13:40

Günep, iş merkezlerine yeni konsept getiriyor

Günep Yapı, 12 yıldır yer aldığı inşaat sektöründe bugüne kadar yaklaşık 100 mil ...

Adana Günep Panorama'da 306 bin liraya ofis
  • 21.10.2013 09:27

Adana Günep Panorama'da 306 bin liraya ofis

11 katlı iki bloktan meydana gelen Adana Günep Panorama projesinde son 10 ofisin ...