maritbet girişmaritbet
İŞHAD ve Hedef Fuarcılık Basra'ya çıkarma yaptı

İŞHAD ve Hedef Fuarcılık Basra'ya çıkarma yaptı

İŞHAD Derneğine bağlı iş adamları hedef fuarcılık öncülüğünde basraya 10 – 14 Ocak 2012 tarihlerinde bir iş gezi düzenlendi.

İŞHAD Derneğine bağlı iş adamları Hedef Fuarcılık öncülüğünde basraya 10 – 14 Ocak 2012 tarihlerinde bir iş gezi düzenlendi. Bu gezi ile birlikte iş adamları basra valisi, meclis başkanı, sanayi ve ticaret odası başkanları ve iş adamları ile görüşme fırsatı bulmuş, böylelikle Irak'ın güneyinde liman kenti olarak bilinen petrol rezervlerinin zengiliği ile dikkatleri çeken basra da fırsatları yerinde görme  imkanı bulmuşlardır.

Türk işadamları iş gezisi ile birlikte Irak'ın güneyi Basra'nın güvenliği, doğal zenginliği, hızla gelişen iş potansiyellerini görmüş, Basra devlet yetkililerinin ve yerel halkın Türk işadamlarına sıcak yaklaşımından oldukça etkilendi

Basra Valisi'nin de yapmış olduğu açıklamada Türkiye ile olan sıcak diyalogların devamlılığını beklediklerini, bölgeye ziyaretlerin artmasını ve bu vesile ile Basra'da oluşacak ihale ve projelerin ilk öncelikle Türklere verilmesi ve Türk işadamları ile olan partnerliklerden oldukça memnun kalacaklarını söylemiştir.

Basra ziyaretinde bulunan Hedef Fuarcılık Genel Koordinatörü Elif Genç ise bölgeye ziyaretlerin artacağını, bu ziyaretleri gerek iş alım heyetleri gerekse yakın bir zamanda gerçekleşecek olan yani 20 – 23 Nisan 2012 yapı-inşaat ve makine fuarları başta olmak üzere hemen hemen her sektör ile bölgede aktif olarak yer alacaklarını belirtti.

Yorum Yaz