maritbet girişmaritbet
İzocam ihracat birincilik ödülü aldı!

İzocam ihracat birincilik ödülü aldı!

Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği (OAİB) tarafından her yıl düzenlenen Başarılı İhracatçılar Ödül Töreni bu yıl 30 Mayıs 2012 Çarşamba akşamı gerçekleştirildi

Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği (OAİB) tarafından her yıl düzenlenen Başarılı İhracatçılar Ödül Töreni bu yıl 30 Mayıs 2012 Çarşamba akşamı gerçekleştirildi. Tesisat Sistem ve Elemanları 2011 Yılı En Fazla İhracat Yapan Firma kategorisinde "İhracat Birincilik Ödülü" almaya hak kazanan İzocam'ın ödülünü Ankara Bölge Müdürü Bülent Yıldız, Sanayi Bakanı Zafer Çağlayan'ın elinden aldı.

OAİB bünyesinde faaliyet gösteren 8 İhracatçı Birliği'nin tüm alt sektörleri de içine alacak şekilde organize edilen törende, 2011 yılında en fazla ihracat yapan, bir önceki yıla göre ihracatını değer bazında en fazla arttıran ve 2011 yılında en fazla pazara ihracat yapan firma temsilcilerine ödülleri, Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği'nin yeni binasının açılışı sırasında düzenlenen bir törenle verildi.

Alınan bu ödülle birlikte, yalıtım sektörünün lideri İzocam'ın, gerçekleştirdiği yalıtım ürünleri ihracatı ile ihracat konusunda da sektör lideri olduğu bir kez daha tescillenmiş oldu. 

Bilgi Notu

Yalıtımın lider firması İzocam, yüksek ihracat rakamları ile başarılarını sürdürüyor. İzocam'ın Balkanlar, Birleşik Devletler Topluluğu Ülkeleri, Ortadoğu, Afrika başta olmak üzere 2011 yılında ihracat yaptığı 43 ülke bulunuyor. Mısır, İsrail, Suriye, Lübnan, Ürdün, Yunanistan ve Gürcistan'da pazar lideri olan İzocam, Azerbaycan pazarında da lider olabilmek için faaliyetlerini artırarak çalışmalarına devam ediyor.

İzocam, 2011'de 304 milyon TL brüt satışa ulaşarak yüzde 14,3 büyüme gerçekleştirmiş ve 34,6 milyon TL net dönem kârı elde etmiş bulunuyor. 2012 hedefleri arasında ise 325 milyon TL brüt ciro, 35 milyon dolar ihracat ve yüzde 7 büyüme yer alıyor.

Kurulduğu 1965 yılından itibaren İzocam, ihracatlarına kesintisiz olarak devam ederek toplamda 442 milyon $ ihracat rakamına ulaşmış bulunuyor. İhracat gerçekleştirdiği ülkelere teknik destek sağlayan İzocam, bu ülkelerdeki iş ortakları ile sürdürülebilir bir ilişkiye sahip… İhracatın firma ve ülke ekonomisine katkılarının bilince olarak, mevcut pazarlarının yanı sıra yeni pazarlarda da ilişkilerini geliştirebilmek için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Türkiye ve yurt dışı pazarında inşaatçılar ve mimarlar için en güvenilir ve en etkin süreç ortağı olma özelliğine sahip İzocam, Güvenilir ürünleri ve yüksek teknik bilgi birikimiyle, yalnızca yurt dışına ürün satan değil aynı zamanda danışmanlık hizmeti veren ve sürdürülebilir çözümler geliştirerek sunan bir firma olarak faaliyetlerini sürdürüyor.

Teknik ve mühendis kadrosu, yaygın ve konuya hakim bayi teşkilatı ile İzocam, yalnızca Türkiye'de değil, bölge ülkelerde de takipçilerinden farklılaşıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İzocam, afet bölgelerindeki çadırkentlere yalıtım malzemesi desteğine başladı
  • 15.02.2023 10:02

İzocam, afet bölgelerindeki çadırkentlere yalıtım malzemesi desteğine başladı

Ülkemizin yaşadığı büyük deprem felaketine yönelik bir baş sağlığı mesajı yayınl ...

Soğuk kış aylarında su sayaçları ve borular İzocam'a emanet!
  • 04.02.2023 10:13

Soğuk kış aylarında su sayaçları ve borular İzocam'a emanet!

Kara kış kapıya dayandı, İzocam su sayaçları ve borular için uyardı.  Hem s ...

İzocam'dan mineral yün üretiminde yüzde 80'e varan geri dönüşüm!
  • 31.12.2022 09:50

İzocam'dan mineral yün üretiminde yüzde 80'e varan geri dönüşüm!

Mineral yünlerin üretiminde yüzde 80’e kadar geri dönüştürülmüş malzeme kullanan ...

İzocam karbon ayak izini azaltmak için neler yaptı?
  • 20.12.2022 09:59

İzocam karbon ayak izini azaltmak için neler yaptı?

Türkiye’nin dünyaca ünlü yalıtım markası İzocam, yapımında geri dönüşümlü malzem ...

İzocam’a bir ödül de Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’ndan!
  • 22.10.2022 13:03

İzocam’a bir ödül de Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’ndan!

İhracattaki ve iş güvenliğindeki başarılarını ödüllerle taçlandıran İzocam'a bir ...

Bina yalıtımında sık sorulan 9 soru ve yanıtları!
  • 18.05.2022 11:08

Bina yalıtımında sık sorulan 9 soru ve yanıtları!

Lider marka İzocam, tüketicilerin doğru bilgiye ulaşmaları amacıyla, bina yalıtı ...