maritbet girişmaritbet
Kırcal İnşaat'tan Balıkesir Üniversitesi'ne akıllı bina

Kırcal İnşaat'tan Balıkesir Üniversitesi'ne akıllı bina

Balıkesir Üniversitesi’nde yer alan fakültelerin inşaatlarını üstlenen Kırcal İnşaat, 2012’nin son günlerinde hizmete girmesi hedeflenen tıp fakültesi binasında standartları yükseltti.

Balıkesir Üniversitesi'nde yer alan fakültelerin inşaatlarını üstlenen Kırcal İnşaat, 2012'nin son günlerinde hizmete girmesi hedeflenen tıp fakültesi binasında standartları yükseltti.

Kırcal İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kırcal, fakültenin modern çağın akıllı binalarından biri olacağını söyledi. Yurtiçi ve yurtdışında büyük ölçekli pek çok inşaat projesinin mimarı olduklarını hatırlatan Kırcal, ''Şu anda Balıkesir Üniversitesi Kampusü'ndeki Tıp Fakültesi binasına yoğunlaştık. Mühendislik fakültesi binalarından sonra başladığımız tıp fakültesi inşaatı için titiz bir süreç yürütüyoruz. Projeyi bizzat ben koordine ediyorum'' dedi.

Kaliteden taviz yok

Günümüz inşaat teknolojilerinin çok ötesinde yöntemlerle yükselen tıp fakültesinin modern çağın akıllı binalarından biri olacağını dile getiren Kırcal, her aşaması bilgisayar sistemleri ile kontrol edilen yapıda, Amerikan inşaat endüstrisi standartlarının esas alındığına dikkat çekti. Kırcal, dünyanın en kaliteli malzemelerini kullandıklarının altını çizerek, 31 Aralık 2012 tarihinde teslim edilmesi öngörülen Balıkesir Üniversitesi Kampüs alanı inşaatında bin personelin çalıştığını da sözlerine ekledi.

Olay Bursa

Yorum Yaz