maritbet girişmaritbet
Moussa Sow Umre’deyken evine hırsız girdi!

Moussa Sow Umre’deyken evine hırsız girdi!

F.Bahçe'nin Senegalli müslüman golcüsü Sow'un başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmedi... Geçtiğimiz devre arasında Ferit Şahenk, Ali Koç ve Nihat Özdemir'in de bonservisi için para verdiği Sow'un tatil için İstanbul'dan ayrıldığı dönemde evine hırsız gerdi

F.Bahçe'nin Senegalli müslüman golcüsü Sow'un başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmedi... Geçtiğimiz devre arasında Ferit Şahenk, Ali Koç ve Nihat Özdemir'in de bonservisi için para verdiği Sow'un tatil için İstanbul'dan ayrıldığı dönemde evine hırsız gerdi.

Talihsiz olay şöyle gelişti: Sow 12 Mayıs'ta Süper Lig'in bitmesinden sonra tatile çıktı. Senegalli sakat sakat tamamladığı sezonun yorgunluğunu önce Fransa'da attı. Haziran ayı ortasında ise Mekke'ye gidip umre görevini yerine getirdi.

Moussa Sow ardından da 3 Temmuz'daki yeni sezon çalışmaları için İstanbul'a döndü. İşte ne oldu ise ondan sonra oldu. Senegalli golcü Moussa Sow, Dia ile paylaştığı Acarkent'teki villasının soyulmasıyla adeta şoke oldu.

NE VAR NE YOK ÇALMIŞLAR

Büyük panik yaşayan Moussa Sow, hemen F.Bahçe yöneticilerini ve polisi bilgilendirdi. Sow, evinde yaptığı incelemede ise saatlerinin ve biblo eşyalarının çalındığını fark etti. Hırsızlar Sow'un lig tatili için İstanbul'dan ayrılmasını fırsat bilip evini adeta talan etmişlerdi.

Polisler eve gelip tutanak tutarken değerleri 30-50 bin dolar arasında değişen Rolex ve Frank Müller marka pahalı 2-3 tane saati çalınan Sow, binlerce dolarlık dekoratif ev eşyalarını götürülmesi ile de şoke oldu. Sow'un yine Fransa'dan getirdiği değerli bibloların da hırsızlar tarafından götürüldüğü belirtildi. Özetle hırsızlar Sow'a 100-150 bin euroluk bir zarar verdi.  

DİNİ BÜTÜN BİR MÜSLÜMANIM

Geçtiğimiz sezon attığı gollerden sonra secde ederek kutlama yapan, yazı umrede geçiren, Topuk Yaylası kampında da cuma namazı için yerel kıyafetle camiye giden Moussa Sow, daha önceki açıklamalarında Türkiye'yi müslüman ülke olduğu için tercih ettiğini açıklamıştı. Moussa Sow, bir söyleşi de şunları söylemişti:

'Türkiye büyük ve müslüman bir ülke. F.Bahçe de çok büyük bir kulüp, çok büyük oyuncular burada forma giydi. Çok iyi bir karar verdim, burada mutluyum. Basit bir hayat yaşayan, çok dini bütün biriyim. Şimdiden F.Bahçe'ye adapte oldum. Burada çok mutluyum.'

Hakan Uç/Akşam

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Moussa Sow Umre’deyken evine hırsız girdi!
  • 12.07.2012 12:31

Moussa Sow Umre’deyken evine hırsız girdi!

F.Bahçe'nin Senegalli müslüman golcüsü Sow'un başına gelenler pişmiş tavuğun baş ...

Fenerbahçeli Moussa Sow Umre'ye gitti!
  • 15.06.2012 14:41

Fenerbahçeli Moussa Sow Umre'ye gitti!

Fenerbahçe'nin Senegalli golcüsü Moussa Sow, tatili fırsat bilerek Umre ibadeti ...