maritbet girişmaritbet
Numanoğlu İnşaat Starlife ve Numanoğlu Evim projelerinin startını verdi!

Numanoğlu İnşaat Starlife ve Numanoğlu Evim projelerinin startını verdi!

Numanoğlu İnşaat iki farklı projenin startını verdi. Projelerin 2015 yılı ağustos ayında teslim edilmesi planlanıyor

“Sizin hayalleriniz, bizim işimiz” sloganı ile hareket eden Numanoğlu İnşaat, sürekli gelişimi, değer üremeyi ve müşterilerine ayrıcalıklar sunmayı bir misyonu kendine görev ediniyor. Şirket, iki farklı projenin startını verdi. Projelerin 2015 yılı ağustos ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Cumhuriyetin ilk dönemlerinde, 1930'lu yıllarda kurulan firmanın faaliyetlerini anlatan Numanoğlu İnşaat Tur. ve San. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Numanoğlu, “Üç nesildir süregelen bir tecrübe ve birikime sahibiz. 1985 yıllından itibaren, kurumsallaşma yolunda devam ediyoruz. Firma olarak geçmiş yıllarımızda bir çok okul, yurt, ticaret alanları, kooperatif, restorasyon ve taahhüt işleri yaptık” diye konuştu. 

Standartların üzerinde projeler üreterek çok sayıda ilke imza attıklarının altını çizen Numanoğlu,“2004 yılında inşaatını gerçekleştirdiğimiz ‘Gültepe 1' projemizi 2 blok 54 daire ile 2006 yılında inşasına başladığımız ‘Gültepe 2' projemiz 2 Blok 84 daire ile 2008 yılında, ‘Bahçe şehir 1' projemiz 4 Blok, 150 daire 2009 yılında, ‘Bahçe şehir 2'  projemiz  3 blok  130 daire  2012 yılında ve Gültepe 3 projemiz 2 blok 48 daire 2012 yılında bitirdik ve teslim ettik. Söz konusu projeler ile şehrimize site mantığını benimsettik ve standartların üzerinde  projeler ürettik” diye konuştu. 
 
“Çalışan sayımızı 250'ye çıkaracağız”
 
Ulusal firma olma yolunda emin adımlarla ilerlediklerini vurgulayan Numanoğlu, “Yakın  zamanda Ankara, İzmir ve İstanbul'da çok sayıda projeyi hayata geçireceğiz. Şuanda  şantiye işçileri hariç 50 kişilik bir kadroya sahibiz. Söz konusu projelerimizin hayata geçirilmesi ile yaklaşık 250 kişiye istihdam sağlayacağız” ifadelerini kullandı.
Çalışmalarına değinen Numanoğlu, “Gültepe 1” projeleri ile başlayarak ve ciddi risk alarak, standart daire salon, oturma odası, yatak odası, çocuk odası, mutfak yapımı anlayışının dışına çıktıklarını anlattı. Numanoğlu, “İlklerimiz arasında günlük  yaşam alanı, giyinme odası, portmanto odası, ütü ve çamaşır odası, kilerler, çocuk banyosu, ebeveyn suiti, gece yürüyüş ışıklandırması, bisiklet odası, numanoğlu mutfağı, toplantı odası, jimnastik salonu, kapalı ve açık çocuk oyun parkı, barbekü, Fransız balkon,  havuz jakuzi, Türk hamamı gibi birçok özellikler yer alıyor” açıklamasını yaptı.
 
“Sosyal sorumluluk projelerine ağırlık veriyoruz”
 
Kurdukları “Numanoğlu Kültür Merkezi”ni hakkında bilgi veren İlhami Numanoğlu, “Merkezimiz sayesinde tiyatroyu en ücra köşedeki köy ve kasabalara götürerek oradaki çocuklarımızı tiyatro ile tanıştırdık. Ücretsiz halk konserleri düzenledik. Özellikle milli bayramlarda gerçekleştirdiğimiz etkinlikler büyük beğeni topladı. Sponsorluk çalışmalarımız da hızla devam ediyor. Ayrıca tüm bunlarla yetinmeyip ücretsiz dağıtımı yapılan ekonomi, kültür, sanat ve spor içerikli yazıların yer aldığı ‘Numanoğlu Evim' dergisini de hazırlıyoruz” dedi.
 
‘Starlife' ve ‘Numanoğlu EVİM' projeleri ciddi avantajlar sunacak
 
Projelerine de dikkat çeken Numanoğlu, “2015 yılında teslim etmek üzere iki projeye başladık. ‘Starlife' projemiz, Kayseri'nin en prestijli yerlerinden biri olan Sivas Caddesi'nde hayata geçirilecek. 7 blok ve 231 adet 4+1 dairelerden ve ticari alanlardan oluşacak. Projemizde sosyal alanlardan, gezinti alanlarına, spor alanlarından, oyun alanlarına kadar ihtiyaç duyulan her ayrıntıya yer verdik. Bu çalışma şehir yaşamının tüm imkanlarına sahip doğal ve modern bir statüde. ‘Numanoğlu EVİM' projesi ise Talas ilçesinde gerçekleştirilecek. Projemiz, Melikşah Üniversitesi ve Erciyes Üniversitesi'ne yakın olmasıyla da dikkat çekiyor. 3 Blok ve 168 adet 3+1 dairelerden ve ticari alanlardan oluşan projede yine şirketimizin farkının sunulduğu sosyal yaşam alanları yer alacak. Her iki projemizde alıcılarına ciddi avantajlar sağlayacak” diye konuştu.

Leyla El/Kobiden.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Numanoğlu İnşaat Starlife ve Numanoğlu Evim projelerinin startını verdi!
  • 11.09.2013 14:38

Numanoğlu İnşaat Starlife ve Numanoğlu Evim projelerinin startını verdi!

Numanoğlu İnşaat iki farklı projenin startını verdi. Projelerin 2015 yılı ağusto ...

Numanoğlu İnşaat, Türkiye’yi uluslararası alanda temsil edecek!
  • 13.06.2013 08:20

Numanoğlu İnşaat, Türkiye’yi uluslararası alanda temsil edecek!

3 nesildir inşaat alanında faaliyet gösteren Numanoğlu İnşaat Futurallia İstanbu ...

Numanoğlu Starlife Kayseri'de 320 bin TL'ye 4+1!
  • 23.05.2013 12:06

Numanoğlu Starlife Kayseri'de 320 bin TL'ye 4+1!

Numanoğlu Starlife'ta konutların fiyatları 320 bin liradan başlayarak 380 bin li ...

Numanoğlu Evim projesinde 1.000 TL ile daireni seç!
  • 22.05.2013 16:59

Numanoğlu Evim projesinde 1.000 TL ile daireni seç!

Numanoğlu Evim'de konutların fiyatları 120 bin liradan başlayarak 149 bin liraya ...