maritbet girişmaritbet
Quasar Red Carpet’ın ilk konuğu Cem Mansur olacak

Quasar Red Carpet’ın ilk konuğu Cem Mansur olacak

Quasar Red Carpet vizyonu ile La Tente, İstanbul’da kültür ve sanatın yepyeni adresi olarak konuklarıyla buluşuyor

Etkinlikler, Nisan ayında dünyaca ünlü orkestra şefi Cem Mansur ve yönetimindeki Türkiye Gençlik Oda Orkestrası konserleri ile başlıyor. Türkiye'nin ve dünyanın ilk metalüks gayrimenkul projesi olan Quasar İstanbul, şehrin kültür ve sanat hayatına değer katmak için konuklarına kapılarını açıyor.

Quasar Red Carpet vizyonu ile La Tente; kültür, sanat, moda etkinlikleri, Nisan ayında dünyaca ünlü orkestra şefi Cem Mansur ve yönetimindeki Türkiye Gençlik Oda Orkestrası konserleri ile İstanbul'un kültür ve sanat hayatının merkezine yerleşiyor. Organizasyon, Quasar'ın metalüks yaklaşımının kültür, sanat ve moda etkinliklerindeki en iyi ifadesi olan Quasar Red Carpet konsepti ile sanatseverlerle buluşuyor.Orkestranın Quasar İstanbul işbirliği ile 24 Nisan 2014 tarihinde vereceği ilk konserde rengârenk bir program seslendirilecek (Çaykovski, Fauré, Piazzola, Respighi, Turina, Gershwin). 22 Mayıs 2014'teki ikinci konser “Çarlık Rusya'sından Selamlaşmalar” başlığı altında Çaykovski, Arenski ve daha birçok bestecinin eserlerinden oluşuyor.

Quasar İstanbul, projede yaşamın başlayacağı 2015 yılı sonu itibariyle; gerek Liqueur Kültür, Sanat ve Moda Merkezi, gerek Fairmont Quasar İstanbul Residences ve Fairmont Hotel bünyesinde yer alan pek çok mekân, uluslararası festivalleri, Türkiye'nin ve dünyanın en tanınmış sanatçılarını, gösteri dünyasının zirvedeki isimlerini Quasar Red Carpet konsepti ile  gerçekleşecek etkinliklerle ağırlayacak.

Quasar İstanbul'da yaşamın başlamasına kadar geçecek süre içinde ise Quasar'ın kültür, sanat, moda felsefesini yaşatacak mekân olarak konumlandırılan La Tente'da çeşitli etkinliklere ve marka işbirliklerine imza atılmaya başlanıyor.

Ekim ayı itibariyle caz konserlerine, tiyatro oyunlarına ve dans gösterilerine sahne olacak La Tente,  Quasar'ın meta lüks konseptinin kültür, sanat ve modadaki en iyi ifadesi olan Quasar Red Carpet vizyonu ile yerelden evrensele dünyanın kültür mirasını yaşatarak gelecek kuşaklara aktarmayı sürdürecek. 

 

Yorum Yaz