maritbet girişmaritbet
Raffles İstanbul Zorlu Center’ın tasarımını HBA yaptı!

Raffles İstanbul Zorlu Center’ın tasarımını HBA yaptı!

Zorlu Gayrimenkul’ün, İstanbul’a “değer” katmak hedefiyle geliştirdiği Zorlu Center projesi’nin içinde yer alacak olan Raffless İstanbul Zorlu Center’ın tasarımını dünyaca ünlü otellerin iç dekorasyonunu tasarlayan HBA (Hirsch Bedner Associates) yaptı

 

Zorlu Gayrimenkul'ün, İstanbul'a “değer” katmak hedefiyle geliştirdiği Zorlu Center projesi'nin içinde yer alacak olan Raffless İstanbul Zorlu Center'ın tasarımını dünyaca ünlü otellerin iç dekorasyonunu tasarlayan HBA (Hirsch Bedner Associates) yaptı. HBA tarafından oluşturulan tasarımların uygulama mimarlığı çalışmalarını ise Mar Mimarlık gerçekleştirdi.

HBA otelin iç dekorasyonunda geçmişten gelen öğelerin günümüze uygun bir konseptle harmanlanmasına özen gösterilerek İstanbul'un dokusuna uygun bir renk skalası oluşturuldu.

Peninsula NY, The Ritz Carlton Dubai, Mandarin Oriental New York gibi dünyaca ünlü otellerin de iç dekorasyonunu tasarlayan HBA (Hirsch Bedner Associates) Raffles İstanbul Zorlu Center'da Raffles markasının diğer otellerinde olduğu gibi geleneksel özellikleri de korudu ve İstanbul'un tarihi ve karakteristik özelliklerini yansıttı.

Her bir odanın farklı tasarlandığı Raffles İstanbul Zorlu Center'da, toplam 184 odanın 136'sı standart, 47'si süit ve 1 tanesi de Presidential Suite olacak. İstanbul'un eşsiz güzelliğinin; rahat, konforlu ve lüks bir şekilde yaşanabilmesi için odaların büyüklüğü ortalamanın üzerinde tutuldu. Standart odaların minimum 60 metrekare, süitlerin ise maksimum 333 metrekare olduğu Raffless İstanbul Zorlu Center'da oda büyüklükleri yaklaşık olarak, standart oda 62 m², tek yataklı suit 130 m²,  iki yataklı suit 250 m² ve Presidential suit 350 m² olarak tasarlandı.

“Premium Luxury” hizmet anlayışında kişiye özel hizmet (Butler) ile “imkansız” kelimesinin yer almayacağı Raffles İstanbul Zorlu Center'ın, iç dekorasyonuyla benzerlerinden ayrışacağını belirten Zorlu Gayrimenkul Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Even, “Toplam 3 milyon dolar yatırım yapılan Raffles İstanbul Zorlu Center'ın tasarımında müşterinin otele gelip ayrıldığı ana kadar gördüğü her ayrıntının incelikle tasarlandığı bir yaklaşımla, lüks kavramını İstanbul'un dokusuyla harmanlıyoruz. İstanbul'a değer katacak olan Zorlu Center projesinde önemli bir yere sahip olan Raffless İstanbul Zorlu Center eşsiz tasarımı, Boğaz manzarası ve benzersiz ev sahipliği anlayışı ile iş, finans, eğlence ve sanat çevrelerini bir araya getirecek” dedi.Bu arada Raffles İstanbul Zorlu Center'ın uygulama mimarisi ise Mar Mimarlık tarafından gerçekleştiriliyor.

HBA Hakkında:Pek çok ödüllü projenin sahibi HBA, kurulduğu 1964 yılından bu yana konaklama alanında iç tasarım sektöründe lider konumunu koruyor. Dünyanın önde gelen otellerinin iç tasarımlarında imzası bulunan HBA, 4 kıtaya yayılmış 11 ofisi ile yaratıcı projeler geliştiriyor. 54 ülkede 1000'den fazla çalışanıyla “premium luxury” kategorisinde.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Togg, akıllı otomobilini Zorlu Center'da görücüye çıkardı!
  • 20.07.2022 16:37

Togg, akıllı otomobilini Zorlu Center'da görücüye çıkardı!

Zorlu Center Levazım Girişi’ndeki alanda sergilenmeye başlanan ve Togg’un gelece ...

Zorlu Center, Sıfır Atık Belgesi aldı
  • 14.12.2021 16:44

Zorlu Center, Sıfır Atık Belgesi aldı

Zorlu Center, kurduğu Sıfır Atık Yönetim Sistemi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlı ...

Zorlu Center'daki Apple Store açıldı
  • 05.04.2014 15:35

Zorlu Center'daki Apple Store açıldı

Apple'ın Türkiye'deki ilk mağazası Zorlu Center'da açıldı. Açılıştan çok özel ka ...

Zorlu Center'ın helikopter görüntüsü yayında!
  • 19.11.2012 17:08

Zorlu Center'ın helikopter görüntüsü yayında!

Boğaz manzarasına sahip Zorlu Center'ın son durumunu emlaktasondakika.com olarak ...