maritbet girişmaritbet
RE/MAX Türkiye franchiseları ile broker kampında bir araya geliyor!

RE/MAX Türkiye franchiseları ile broker kampında bir araya geliyor!

Türkiye'deki 15. yılını kutlayan gayrimenkul sektörünün lideri RE/MAX, düzenlediği broker kampında franchiselarına hem eğitim verecek hem de eğlendirerek takım ruhunu güçlendirecek

 

Türkiye'de gayrimenkul sektörüne başarılı girişimciler kazandırması ile tanınan RE/MAX, gelenekselleşmiş broker kampını 15. yılında da gerçekleştirecek. RE/MAX Türkiye, 15–16 ve 17 Kasım tarihlerinde dünyanın farklı ülkelerinden gelen brokerların da katılımıyla düzenleyeceği "Broker Paylaşım Paneli"ni bu sene Bolu Gazelle Otel'de organize edecek. "Deneyimlerimizi Paylaşıyoruz" içeriği ile tasarlanan broker kampında RE/MAX franchiseları yeni taktikler öğrenirken takım ruhunu güçlendirmeye yönelik birbirinden eğlenceli aktiviteleri de birlikte gerçekleştirecek.
 
Ülkemizde 15 yıldır faaliyet gösteren RE/MAX, her sene düzenlediği broker kampları ile farnchiselarının deneyimlerini birbirlerine aktarırken yakın ilişkiler kurularak iş hayatında da karşılıklı destek ve bilgi akışı sağlanmasını amaçlıyor. Gayrimenkul üzerine uzman yerli ve yabancı konuşmacıların, RE/MAX yöneticilerinin de bilgi ve tecrübelerini aktaracağı bu yıl ki broker kampına Dağcı Serdar Kılıç ve Bayan Milli Voleybol Takımı Koçu Gökhan Edman renk katacak. 
 
Dağcı Serdar Kılıç'ın "Her Şartta Hayatta Kalmak" üzerine kurguladığı açık alan aktivitesinde franchiselar, ekipler halinde örneklerle uygulamalar yapacak ve bölgenin coğrafyasından faydalanarak 'doğada hayatta kalma' bilgileri alacak. Yiyecek, su ve yön  bulma, ateş yakma, barınak yapımı ve var olan şartlardan en üst düzeyde faydalanma becerilerini geliştiren eğitimde katılımcılar, kendi buldukları yiyecekleri yine kendilerinin yaktığı ateşte pişirecek ve kendi yaptıkları barınaklarda dinlenecekler. Bu programla katılımcılar, takım olabilme, farkındalık, şartlardan her durumda faydalanabilme, paylaşma becerilerini geliştirecek. Eğitimin vereceği diğer bir mesaj da "şartlar ne kadar zor olursa olsun kararlılık, çok çalışmak, araştırmak ve üretmek işinizi ayakta tutacaktır" olacak. 
 
Bayan Milli Voleybol Takımı Koçu Gökhan Edman da "Hedefe Yürümek" içerikli Workshop'unda çalıştırdığı Milli Takımımızdan ve bir takım sporu olan voleyboldaki yardımlaşmadan yola çıkarak birlikte hedefe ulaşma yöntem ve ruhundan anektodlar aktaracak. 
 
RE/MAX bu aktivite ile Dünyada önemli başarılara imza atmış başarılı brokerları da Türkiye'deki franchiseları ile bir araya getirecek. RE/MAX Türkiye franchiseları, RE/MAX Malta ‘SalesPower' Program Koçu Paul Vincenti'den "Gayrimenkul Danışmanına Satış Koçu Olmak", Kanada'da Brokerlık yapan ve 300 Gayrimenkul Danışmanı olan Conrad Zurini'den "Büyük Ofislere Ulaşmak ve Büyük Ofis Yönetimi", RE/MAX Portekiz'de Broker ve Müdür olarak çalışan Pedro Marques'den "Geleceği planlamak ve Gayrimenkul Danışmanı Motivasyonu" üzerine bilgiler alacak ve onların deneyimlerini dinleyecek.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

RE/MAX Türkiye, 25. yaşını sanal evrende açtığı ofisle kutluyor
  • 08.02.2022 17:01

RE/MAX Türkiye, 25. yaşını sanal evrende açtığı ofisle kutluyor

Eğlenceden çalışma hayatına, sosyal etkinliklerden alışverişe birçok gerçek haya ...

RE/MAX Türkiye’de kadın istihdamı yüzde 50’ye yaklaştı
  • 08.05.2021 11:00

RE/MAX Türkiye’de kadın istihdamı yüzde 50’ye yaklaştı

Ülkemizde pek çok sektör cinsiyet eşitsizliğinin önüne geçmek için çalışmalarını ...

Türk hava sahasından 27 saniyede bir uçak geçti!
  • 07.05.2021 16:25

Türk hava sahasından 27 saniyede bir uçak geçti!

Tüm dünyada uçak seferlerinin kısıtlanmasına rağmen bu yılın 4 aylık döneminde T ...

İstanbul'da havalimanı ve otogarlarda tam kapanma öncesi yoğunluk
  • 27.04.2021 15:54

İstanbul'da havalimanı ve otogarlarda tam kapanma öncesi yoğunluk

İstanbul 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'ndaki yoğunluk nedeniyle bazı firmalar ek s ...

Bilkent Center'dan Koçtaş hediye çeki kampanyası!
  • 16.03.2021 10:51

Bilkent Center'dan Koçtaş hediye çeki kampanyası!

Bilkent Center 16 - 20 Mart tarihleri arasında aynı gün içinde 200 TL ve üzeri a ...

Şimdi Al, Hemen Taşın! Beyaz Park Topkapı'da Büyük Fırsat!
  • 04.02.2021 11:37

Şimdi Al, Hemen Taşın! Beyaz Park Topkapı'da Büyük Fırsat!

Beyaz Park Topkapı'da ''Şimdi Al, Hemen Taşın'' fırsatı. Üstelik yüzde 10 peşin, ...