maritbet girişmaritbet
Sotheby’s International Realty, 2012 Dünya Etik Şirketler Ödülünü kazandı!

Sotheby’s International Realty, 2012 Dünya Etik Şirketler Ödülünü kazandı!

Franchise sistemi ile büyümeye devam eden Sotheby’s International Realty’nin de içinde bulunduğu dünyanın en büyük gayrimenkul franchise şirketi Realogy , “2012 Dünyanın En Etik Şirketler” ödülünü kazandı.

Franchise sistemi ile büyümeye devam eden Sotheby's International Realty'nin de içinde bulunduğu dünyanın en büyük gayrimenkul franchise şirketi  Realogy , “2012 Dünyanın En Etik Şirketler” ödülünü kazandı.

 44 ülkede 590 ofisi ile hizmet veren  dünyanın önde gelen gayrimenkul danışmanlık şirketi Sotheby's International Realty'nin de içinde  bulunduğu Realogy, iş ahlakı konusunda uluslar arası anlamda lider bir kurum olan Ethisphere Institute tarafından verilen “2012 Dünyanın En Etik Şirketler” ödülünü kazandı.

Etik ve uyum programı, itibar, liderlik ve yenilikçilik, yönetim, kurumsal vatandaşlık ve sorumluluk ile etik kültürüne dayanan özel bir yöntem kullanılarak değerlendirilen şirketler arasındaki Realogy, 100 farklı ülkede ve 36 sanayi genelinde  5.000 aday şirket arasından  seçildi.

 

Yorum Yaz