maritbet girişmaritbet
Soyak GreenFest'te öğrencilerle buluştu

Soyak GreenFest'te öğrencilerle buluştu

Enerji verimliliği ve sürdürülebilir yaşamın geliştirilmesi için örnek projelere imza atan Soyak, yeşil iş dünyası ile üniversitelileri Boğaziçi Üniversitesi’nde buluşturan GreenFest etkinlikleri kapsamında yine gençlerle birlikteydi

Enerji verimliliği ve sürdürülebilir yaşamın geliştirilmesi için örnek projelere imza atan Soyak, yeşil iş dünyası ile üniversitelileri Boğaziçi Üniversitesi'nde buluşturan GreenFest etkinlikleri kapsamında yine gençlerle birlikteydi. En yavaş bisiklet kullanımı için gençleri destekledi.

Soyak, çevre ve toplum değerlerine saygılı olarak faaliyet gösterdiği gayrimenkul, enerji, çimento ve döküm sektörlerinde, kaliteli ve öncü yatırımlar gerçekleştirmeye devam ediyor. Gençlerin yeşil iş dünyası ile ilgili farkındalıklarını geliştirmek ve çevreye duyarlı çözümler üretmesine katkıda bulunmak hedefi ile 16-18 Mayıs'ta Boğaziçi Üniversitesi'nde gerçekleştirilen GreenFest'in destekçileri arasında yer aldı. Soyak Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü F. Fatma Çelenk, “Sürdürülebilir gelişimi destekleyerek, gelecek nesillerin yaşam kalitesinin yükselmesini sağlayacak projelere katkıda bulunmayı, bu konularda farkındalığı arttırmayı ve gelecek için sorumluluk almayı çok değerli bulduklarını belirtti. Özellikle sağlıklı yaşamın, hayat kalitesindeki önemine dikkat çeken Çelenk, bisiklet kullanımını yaygınlaştırıcı, teşvik edici ve özendirici bu tarz aktivitelerde gençler ile birlikte olmak gurur verici” dedi.

Greenfest kapsamında gerçekleştirilen bez torba boyama, geri dönüşüm atölyeleri, bisiklet yarışları gibi birçok aktivitenin düzenlendiği festivalde Soyak, bisiklet yarışmaları etkinliğine destek verdi. 3 turdan oluşan ve üniversite öğrencilerinin katıldığı yarışmada alışılandan farklı olarak “en yavaş bisiklet” kullanan öğrenciler yarıştı. Bisiklet yarışmalarında 3 turda toplamda 75 kişi yarıştı. İlk turun 1.'si Kübra Derya, İkinci turun 1.'si Mert Gündüz, üçüncü turun 1.'si ise Emre Alemdar oldu. Üç turun da birincileri bisiklet ödülünü alırken, yarışa katılan tüm öğrencilere de bisiklet kaskları hediye edildi.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Soyak Konforia tanıtım filmi yayında!
  • 16.01.2017 14:21

Soyak Konforia tanıtım filmi yayında!

Tamamlandığında 5 bin konuttan meydana gelecek olan Soyak Konforia'nın ilk etabı ...

Emre Çamlıbel, Gelişen Kentler Zirvesi'ni anlatıyor!
  • 13.05.2015 15:30

Emre Çamlıbel, Gelişen Kentler Zirvesi'ni anlatıyor!

Soyak CEO'su Emre Çamlıbel, Balıkesir'deki Gelişen Kentler Zirvesi'nde konuştu. ...

Soyak 50 bin öğrenciyi akıllı yıldız yaptı
  • 17.03.2014 18:46

Soyak 50 bin öğrenciyi akıllı yıldız yaptı

Soyak'ın 50 bin öğrenciyi akıllı yıldız yapma projesi basına tanıtıldı ...

Soyak'tan müşterilere Hayrettin'li kamera şakası!
  • 08.01.2013 15:46

Soyak'tan müşterilere Hayrettin'li kamera şakası!

Soyak satış ofisinde satış temsilcisi olarak görev yapan ve sorulara verdiği yan ...

Soyak Siesta Oxygen örnek daire görselleri yayında
  • 17.12.2013 17:11

Soyak Siesta Oxygen örnek daire görselleri yayında

Soyak Siesta Projesinin 5. ve son etabı Oxygen projesinden örnek daire görseller ...

Soyak Siesta Oxygen proje görselleri yayında
  • 17.12.2013 17:06

Soyak Siesta Oxygen proje görselleri yayında

Soyak Siesta Projesinin 5. ve son etabı Oxygen projesinden kareler ...