maritbet girişmaritbet
TOKİ Trabzonspor'a Akyazı'da yeni stad yaptırıyor!

TOKİ Trabzonspor'a Akyazı'da yeni stad yaptırıyor!

Akyazı'da yapılacak yeni stad alanının doldurulması ihalesinde en iyi teklifi 36 milyon 950 bin lirayla Öztaş İnşaat-Sistem İnşaat iş ortaklığı verdi.

Trabzonspor için Akyazı'da yapılacak yeni stadın alanının doldurulmasına ilişkin ihalede teklifler alındı. Toplam 12 firmanın katıldığı ihalede en düşük teklifi, 36 milyon 950 bin lira ile Öztaş İnşaat-Sistem İnşaat iş ortaklığı verdi.

TOKİ'den verilen bilgiye göre, Karadeniz'in doldurulmasıyla elde edilecek alana yapılacak olan Trabzon Akyazı Spor ve Kültür Kompleksi için dolgu ve tahkimat ihalesi düzenlendi. TOKİ'nin Ankara Bilkent'te bulunan merkez binasında gerçekleşen ihale, İhale Dairesi Başkanı Muhsin Soylu başkanlığındaki komisyonun teklif zarflarını açmasıyla başladı.

Toplam 12 firmanın teklif sunduğu ihalede, en düşük teklifi 36 milyon 950 bin lira ile Öztaş İnşaat-Sistem İnşaat iş ortaklığı verirken, onu, 36 milyon 988 bin 540 lira ile Mapa İnşaat izledi.

Verilen tekliflerin firma temsilcileri huzurunda okunmasından sonra oturumu kapatan İhale Dairesi Başkanı Muhsin Soylu, değerlendirmenin ardından ihaleyi kazanan firmayı Ekim ayı içerisinde açıklayacaklarını söyledi. Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Trabzon İl Müdürlüğü'nün talebi doğrultusunda, Trabzon-Akyazı'da 40 bin kişilik stadyum yanında, il müdürlüğü hizmet binası, 3 bin kişi kapasiteli kapalı spor salonu, kamp eğitim merkezi, açık ve kapalı tenis kortları, çim futbol sahasının yer aldığı spor kompleksi yapılacak. TOKİ'nin İstanbul Seyrantepe'de Galatasaray için yaptırdığı stadın kapasitesi yaklaşık 52,7 bin kişilik.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

TOKİ Trabzonspor'a Akyazı'da yeni stad yaptırıyor!
  • 24.09.2010 17:33

TOKİ Trabzonspor'a Akyazı'da yeni stad yaptırıyor!

Akyazı'da yapılacak yeni stad alanının doldurulması ihalesinde en iyi teklifi 36 ...