maritbet girişmaritbet
Türkiye, hazır yapılar alanında dünya lideri!

Türkiye, hazır yapılar alanında dünya lideri!

Anadolu girişimcisi, hazır yapılar alanında da iddiasını sürdürerek dünyanın dört bir tarafına ihracat yapıyor

Anadolu girişimcisi, hazır yapılar alanında başarılarıyla göz dolduruyor. Ar-ge ve teknolojiye verdikleri önemin yanı sıra, girişimci yönüyle de de rakiplerinden öne çıkan Anadolu insanı böylece başarısını kalıcı kılıyor. 

Prefabrik yapılar sektörü, gittikçe hayatımızın her alanına giriyor. Kurulum hız ve kolaylığı, maliyet avantajları betonarme yapılara göre avantaj olarak öne çıkıyor. 

Türkiye, üretim teknolojisi, ürün çeşitliliği ve üretim kapasitesi olarak dünyada önde gelen ülkelerden. Firmalar önemli ölçüde ihracata yönelik üretim yapıyor. Sektörün öncülerinden KARMOD Prefabrike ise 70'i aşkın ülkeye yaptığı ihracatla kabin gruplarında dünya birincisi markanın bu başarısında, şantiye ve ofis binalarında estetik ve ergonomiyi birleştirmesi, farklı iklim koşullarına uygun çözümler üretebilmesi, kurşungeçirmez kabinlerden, yoğun kar yağışı alan bölgelere kadar geniş bir ürün gamı sunmasının rolü büyük.

1986 yılından beri faaliyet gösteren KARMOD Prefabrike, Van depreminde de ilk akla gelenlerden. Bölgenin acil ihtiyacı prefabrike hastaneden, kalıcı muhtarlık binalarına kadar birçok ürünün hızlı kurulumları yapan firmanın ayrıca Sudan'da bir üretim tesisi bulunuyor.

http://www.karmod.com/

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Prefabrik yapılara ilgi hızla artıyor
  • 06.07.2016 12:20

Prefabrik yapılara ilgi hızla artıyor

Hekim Holding İdari ve Mali İşler Başkan Yardımcısı Hekim, prefabrik sektörünün ...

Türkiye, hazır yapılar alanında dünya lideri!
  • 09.04.2013 11:08

Türkiye, hazır yapılar alanında dünya lideri!

Anadolu girişimcisi, hazır yapılar alanında da iddiasını sürdürerek dünyanın dör ...