maritbet girişmaritbet
Uluslararası Wyndham kalitesi artık Ankara'da

Uluslararası Wyndham kalitesi artık Ankara'da

Wyndham Hotel zincirinin Türkiye'deki dördüncü halkası Wyndham Ankara oldu

Wyndham Hotel Group'un bir markası olan Ramada Plaza, artık VVyndham'ın en üst segment markası olan Wyndham Ankara ismiyle hizmet verecek. Otelin kapsamlı bir yenileme ve geliştirme sürecine girdiğini söyleyen Tekin, "138 odası ile balo salonu ve lobinin kapsamlı yenileme çalışmalarının Eylül sonuna kadar tamamlanması bekleniyor" diyor.

Dünyanın en büyük otel zinciri olan VVyndham Hotel Group markalarından Ramada Plaza, bundan tam dört yıl önce Ankara'da yerli yabancı misafirlerine kapılarını açtı. Beş yıldızlı otelcilik anlayışını Türk misafirperverliğiyle birleştiren Ramada Plaza Ankara, geçtiğimiz yıl turizm sektörünün en seçkin ödüllerinden biri olarak kabul edilen Ace of Mice: Ankara'nın En İyi Toplantı Oteli Ödülünü kazandı. Bu başarılı çalışmaların ardından Ramada Plaza Ankara, Wyndham Oteller Grubu markalarının en üst segmentine yükselerek Wyndam Ankara ismini aldı. 

VVyndham Ankara Genel Müdürü Barış Tekin, Türkiye'de dördüncü VVyndham Oteli olarak birinci sınıf hizmetin Ankara'daki ilk adresi olduklarını söylüyor. 
VVyndham'ın Türkiye'deki ilk üç otelini "VVyndham İstanbul Kalamış Marina, VVyndham İstanbul Petek ve VVyndham İzmir Özdilek" olarak sıralayan Tekin, Ankara'da iş ve siyaset dünyasının kalbi olarak nitelendirilen Söğütözü'ndeki VVyndham Ankara ile ilgili sorularımıza samimi yanıtlar verdi. 
Ramada Plaza'nın aldığı ödüller bir anlamda VVyndham Ankara'yı yarattı diyebilir miyiz? 
Dediğiniz gibi öz İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ bünyesindeki Ramada Plaza Ankara, uluslararası arenada sayısız ödüle layık görüldü. Geçtiğimiz yıl, turizm sektörünün en seçkin ödüllerinden biri olarak kabul edilen Ace of Mice: Ankara'nın En İyi Toplantı Oteli ödülünü, inovasyon ve yaratıcılık kavramlarıyla Ramada Plaza Ankara aldı. Yaklaşık 6 yıldır Ankara'da Ramada Plaza ismiyle hizmet veren otel uluslararası arenada birçok ödül aldı. 

Bundan sonrası için neler planlıyorsunuz

Wyndham Hotel Group ile işbirlikleri, daha büyük başarılara imza atarak yenilikçi ve inovatif bir vizyon ile devam edecek. Wyndham Ankara 2014 yılında kapsamlı bir yenileme ve geliştirme sürecine girmiştir. 138 odası ile balo salonu ve lobinin kapsamlı yenileme çalışmalarının eylül sonuna kadar tamamlanması beklenmektedir. 

Wyndham Ankara'yı öne çıkaran unsurları anlatır mısınız? 

Kaliteli ve yenilikçi hizmet anlayışı ile misafirlerini ağırlamaya devam eden VVyndham Ankara, kaliteli otelcilik hizmetinin yanı sıra sosyal yaşama verdiği önemle de öne çıkıyor. VVyndham Ankara, şehrin en şık restoranı No4 Restoran Bar Lounge'yi bünyesinde bulunduruyor. Yasemin kokuları eşliğinde huzurlu bir deneyim yaşatan Salix Spa ise ruhunu ve bedenini dinlendirmek isteyenleri ağırlıyor. 360 Derece Video Mapping sistemini sabit olarak bünyesinde bulunduran Türkiye'deki tek otel VVyndham Ankara. Bu sistemle, toplantılar yaratıcılığın sınırlarını zorlayan bir atmosferde gerçekleştiriliyor. 360 Derece Video Mapping sistemile toplantıları, gala yemeklerini ya da ürün lansmanları özel tasarımlı 3D veya kurumsal logo şovlarıyla fark yaratarak gerçekleştirme imkanı sunuluyor. 

Yani yer belirlendikten sonra gerisi size mi kalıyor? 

Organizasyonunuzu nerede ve hangi temada yapacağınızı belirlemeniz yeterli. Dilerseniz İstanbul'da boğaz kenarında, dilerseniz New York'ta bir gökdelenin terasında ya da bir sarayın muhteşem duvarları arasında. 

Ekonomist

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Uluslararası Wyndham kalitesi artık Ankara'da
  • 05.10.2014 11:49

Uluslararası Wyndham kalitesi artık Ankara'da

Wyndham Hotel zincirinin Türkiye'deki dördüncü halkası Wyndham Ankara oldu ...