maritbet girişmaritbet
Yoo2 Taksim Square Otel açıldı

Yoo2 Taksim Square Otel açıldı

Tasarımcı Phillipe Starck ve iyi bir girişimci olan Hitchcox’un geliştirdiği yoo Otelleri 23 Ocak 2013 tarihi itibariyle dünyadaki ilk otelinin açılmasının heyecanını yaşıyor

yoo2 Taksim Square Otel yenilikçilik ve tasarım arayan gezginler için, yeni ve orjinal deneyimler sunan farklı bir yer olarak oteller dünyasına adımını atıyor. yoo2 Taksim Square Otel kişiliğini, farklı ve dinamik bir Türk girişimci olan Naim Gençoğlu'dan almaktadır. yoo ile iş birliği yaparak İstanbul'da sıra dışı bir yapıt sunabileceklerini  farkeden Gençoğlu, geniş vizyonu ile yoo2 Taksim Square Otel'in oluşmasında çok büyük katkıda bulunmuştur. Hem Türkiye'de hem de Dünya'daki ilk yoo Otelinin yatırımcısı olan Gençoğlu Otelcilik Grubu, Uzakdoğuda inşaatları devam eden diğer yedi yoo otelinden daha önce İstanbul'daki yoo2 Taksim Square Oteli'nin açılışını gerçekleştirmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek, İstanbul şehir otelciliğinde farklı ve kişisel servis anlayışı ile öne çıkacaklarını belirtti. yoo Otellerinin CEO'su Marco Nijhof'un da dediği gibi, “ilk yoo2 Oteli kültürel miras bakımından zengin olan İstanbul'da açmaktan çok mutluyuz.  Öyle gözüküyor ki, hem gelenekselciliğe  hem modernizme ilgi duyanlar yoo2 Taksim Square Otel ile harika bir konaklamayı bir kültürün tam orta yerinde geçirmek isteyenlerin ilgisini çekecek.”

yoo2 Otelleri, bütün amacı olağandışı yaşam yerleri sunarken, renkli, huzurlu ve özgün mekanlar tasarlamak olan ve bu konuda küresel trendlere yön belirlemekte söz sahibi olan yoo markasının bir ürünüdür. yoo2'larda konaklayan misafirler, moda bilinci  yüksek, kültürel değişim ve özgünlükte öncülük arayan kişilerdir.

Boğazın etkileyici   manzarası  ve Beyoğlu'nun akciğeri olarak bilinen Gezi parkının yeşil yapraklı yollarının arasında bulunan yoo2 Taksim Square, şehrin tam ortasında ama karmaşadan uzak bir ortam sunuyor. Misafirler otelin bir adım ötesine çıktıklarında kendilerini,   İstanbul' un renkli çarşılarında, tarihi merkezlerinde ve gece hayatının tam ortasında bulabilme şansına sahipler. Bütün yoo2 Otellerinde olacağı gibi,  lokasyon seçimi, kültür gezginlerinin ilk tercihi olacak yerler olarak seçilmektedir ve yoo2 Taksim Square Otel bulunduğu yer itibariyle bu özelliği taşımaktadır.

Dramatik bir şekilde etkileyici olan lobi, genel alanlarının tasarımı, özel ilgi ve servisi ile yoo2 gelen misafirlerine “evindeymiş”  hissi vermektedir. yoo2'da özenilerek yapılmış  dizayn ve ileri teknolojiyle harmanlanmış mükemmel bir hizmet anlayışı ile, bünyesinde bulunan herhangi 59 odanın bir tanesinde konaklayan misafirlerine fark sağlayan bir deneyim sunmayı hedefliyor.

Otelin bünyesinde; Family Suite, Classic Double, Classic Twin, Park Superior, CornerBosphorus ve Bosphorus Deluxe Room oda çeşitleri bulunuyor. Açılışa özel olarak yoo2 Otel 129 euro'dan  başlayan fiyatlar sunmaktadır.

Dünyanın her yerindeki yoo2  otellerinde olduğu gibi, yoo2 Taksim Square Otel'de de özel kumaşlar, tasarım mobilyalar, misafirlerinin dinlenebilmesi ve yenilenebilmeleri için rahat ve huzurlu bir ortam sunuyor. Odalarda kullanılmış olan sıcak renklerdeki duvar kağıtları ve banyolarda kullanılmış özel yapım dekorasyonlar lake mobilyalar  ile uyum içerisindedir.İstanbul'un kültüründen ilham alınmış ayrıntıları, misafirlere tarihsel geçmişi ve sahneleri hatırlatan cam ayırıcılar ile, otelde konaklayan misafirler İstanbul'un ruhunu yakalayacaklar.

Sürdürülebilirlik, yenilikçi ve geri dönüşümlü malzemeler Otelin ortak kullanım alanlarında ve odalarında, ceviz ağaçları ve doğal taş zeminler dahil olmak üzere kullanılmıştır. Otel restorantı yerel üretim sunan geleneksel ve modern Türk menüleri yanı sıra diğer dünya mutfaklarından da seçenekler sunmaktadır ve  sabah 7 aksam 10:30 arası açıktır. Kendinizi her zaman  rahat hissedeceğiniz bir ortamda, restoran-lounge-bar'da İstanbul kültğrünün bütün yiyecek ve içecek çeşitlerine doyacaksınız.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Yoo2 Taksim Square Otel açıldı
  • 06.02.2014 08:08

Yoo2 Taksim Square Otel açıldı

Tasarımcı Phillipe Starck ve iyi bir girişimci olan Hitchcox’un geliştirdiği yoo ...