maritbet girişmaritbet
DASK’ın Fay Hatları TIR’ının ünü yurtdışına çıktı

DASK’ın Fay Hatları TIR’ının ünü yurtdışına çıktı

Doğal Afet Sigortaları Kurumu’nun (DASK), organizasyon, koordinasyon ve iletişimi Grup 7 İletişim Danışmanlığı tarafından yürütülen Fay Hatları TIR’ı Projesi, uluslararası itibara sahip halkla ilişkiler birliği International Public Relations Association’ın (IPRA) Frontline adlı online dergisinde yer buldu

Doğal Afet Sigortaları Kurumu'nun (DASK), organizasyon, koordinasyon ve iletişimi Grup 7 İletişim Danışmanlığı tarafından yürütülen Fay Hatları TIR'ı Projesi, uluslararası itibara sahip halkla ilişkiler birliği International Public Relations Association'ın (IPRA) Frontline adlı online dergisinde yer buldu.
 
Derginin Mart sayısında yayınlanan “Deprem sigortası bilinci yaratmak” adlı makalede, fay hatları üzerindeki deprem riski yüksek illeri kapsayan Türkiye turuna, deprem ve Zorunlu Deprem Sigortası bilincini artırmaya yönelik eğitimlere ve projenin sonuçlarına yer veriliyor.
 
DASK'ın, Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü işbirliğiyle hayata geçirdiği Fay Hatları TIR'ı projesi, halkla ilişkiler alanında dünyanın en saygın yayınlarından biri olan PR News'un Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri'nin Kamu Projeleri kategorisinde Ocak ayında finale kalmıştı. Finale kalan 6 proje arasında DASK'ın derecesi, 8 Mart 2011'de Washington'da gerçekleştirilecek törende açıklanacak.
 
Fay Hatları TIR'ıyla 46 merkezde 110 bin kişiyle doğrudan temas
DASK, Fay Hatları TIR'ı adı verilen deprem simülasyon TIR'ıyla Kuzey ve Batı Anadolu'da 2010'da yaptığı iki turda 30 il ve 16 ilçe olmak üzere toplam 46 merkezi ziyaret etti. DASK, proje kapsamında düzenlenen deprem ve Zorunlu Deprem Sigortası seminerleri ve TIR'daki uygulamalı deprem eğitimiyle 110 bin kişiye doğrudan ulaştı.
Grup 7, Temmuz 2009'dan beri DASK'a stratejik iletişim, medya ilişkileri ve etkinlik yönetimi alanlarında danışmanlık sunuyor.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz