maritbet girişmaritbet
Akdamar Emlak dördüncü şubesini Kayseri Talas’ta açıyor!

Akdamar Emlak dördüncü şubesini Kayseri Talas’ta açıyor!

Gayrimenkul ve emlak alanında faaliyet gösteren Akdamar Emlak, başta Kayseri olmak üzere, İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya'da hizmet sunuyor

Gayrimenkul ve emlak alanında faaliyet gösteren Akdamar Emlak, başta Kayseri olmak üzere, İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya'da hizmet sunuyor. Akdamar Emlak Mülk Ofisi Genel Müdürü Ahmet Akdamar, Sivas Caddesi, Nato Caddesi ve Belsin'de bulunan şubelerine, Talas'ta açacağı dördüncü şubesini de ekleyeceklerini belirtti. Akdamar, her geçen yıl sektörde adım adım büyüdüklerini ifade ederek, “Emlak ve Gayrimenkul Danışmanlık olarak sektörde en iyi hizmeti sunabilmek için elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz. Biz, Akdamar olarak, müşterilerimize beş ana maddeden oluşan işte ilgili, bilgili, hoş görülü, disiplinli ve takipli ilkelerimizle yardımcı oluyoruz” dedi.

Emlak sektöründe teknoloji kullanımı yaygınlaşıyor

Müşteri ilişkilerinde son derece hassas olduklarını ifade eden Akdamar, “Sivas Caddesi'ndeki merkez ofisimizde faaliyet gösteriyoruz. Ofislerimizde, kurallara ve sözleşmelere dayalı, etik kurallar çerçevesinde çözümler sunuyoruz. Müşterilerimizi ve çalışanlarımızı ortak paydada birleştirerek, sağlıklı sonuçlar elde ediyoruz. Sektörde teknoloji kullanımı, ofis dizaynı, veri tabanı oluşturmaktan müşteri ilişkileri yönetimine, finansmandan sigortaya kadar yepyeni hizmetler devreye girmiştir. Bu yüzden, bizler sektördeki gelişmelerin yakın takipçisi olmakta olup, ofislerimizde rahat ortamlar yaratmakta ve müşterilerimize emlak veri tabanı uygulama programımızla üstün kalitede sunumlar yapmaktayız” diye konuştu.

Akdamar konuşmasını şöyle sürdürdü:  “Artık sektörümüzde bulunan firmalar da kurumsallaşma yolunda ilerleyerek değişimin takipçisi konumundalar. Planlamasını yapan, programlara uygun taktikler belirleyen firmalar ayakta kalacaktır. Sektörümüz de faaliyet göstermek için, finansmanı, sigortacılık işlemlerini,  tapu kadastroyu, kentsel planlamayı, tapu sistemi ve vergi uygulamalarını bilmek gerekiyor. Gayrimenkul projelerinden haberdar olmadan, mortgage sistemini anlamadan, finansman kuruluşların kredi modellerini öğrenmeden, reklam tanıtımın nasıl yapılacağını kavramadan, teknoloji ve özellikle interneti iş sürecinizin etkin parçası haline getirmeden emlakçılık yapmanız mümkün değil. Akdamar Emlak ve Gayrimenkul Danışmanlık olarak eğitimleri ve konferansları takip etmekteyiz” şeklinde konuştu.

Kobiden

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Akdamar Emlak dördüncü şubesini Kayseri Talas’ta açıyor!
  • 25.07.2013 15:34

Akdamar Emlak dördüncü şubesini Kayseri Talas’ta açıyor!

Gayrimenkul ve emlak alanında faaliyet gösteren Akdamar Emlak, başta Kayseri olm ...